Viharvédelem 20 m talajrögzítés föld

Kiegészítő biztonsági csomag, amely növeli a sátor stabilitását, így csökkenti a szél- és az időjárási károk kockázatát. A viharkészlet puha felületekre,…
64 770 Ft
(51 000 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 431 pont
Kiegészítő biztonsági csomag, amely növeli a sátor stabilitását, így csökkenti a szél- és az időjárási károk kockázatát. A viharkészlet puha felületekre, például homok-, gyep- vagy kavicsfelületekre alkalmas. Robusztus, 60 cm hosszú, földi horgonyokból áll, 3,8 cm csőátmérőjű, és kb. 20 m hosszú hevederekből, racsnis feszítővel. A talajhorgonyoknak ürege van, és mélyen behelyezhetők puha talajba.
Csomag tartalma:
3 db heveder (mindegyik kb. 20 m hosszú)
3 db  racsnis feszítő
6 db csap (mindegyik 60 cm hosszú, átmérője 38 mm)
 

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél, ÁTUTALÁSNÁL minden esetben ingyenes a szállítás! Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk! Szállítás költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. Rendezvénysátrak, raktársátrak szállítása 2 hét. A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap Rendezvénysátrak, raktársátrak szállítása 2 hét Ezt az opciót bruttó 50.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 100.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-7 munkanap alatt lehet, rendezvénysátorok, raktársátrak esetén a személyes átvétel 2 hét.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek