1103 5-9 munkanap INGYENES

Viharvédelem 10 m talajrögzítés föld

Ez a kiegészítő biztonsági szempontból kiegészíti a sátrak rögzítését. Ez sokszor növeli a sátor stabilitását, és így csökkenti a szél- és az időjárási károk…
59 000 Ft
(46 457 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 295 pont

Ez a kiegészítő biztonsági szempontból kiegészíti a sátrak rögzítését. Ez sokszor növeli a sátor stabilitását, és így csökkenti a szél- és az időjárási károk kockázat.

A sátorvihar-védőkészlet puha felületekre, például homok-, gyep- vagy kavicsfelületekre alkalmas. Erős, 40 cm hosszú csapokból és 10 m hosszú hevederekből áll, racsnis feszítőkkel. A csapok üreggel vannak ellátva, és mélyen behelyezhetők puha talajba. 

A hevederek extra erős anyagból készülnek, és a racsnis feszítőkön keresztül a földhorgonyokhoz vannak rögzítve. A viharvédő készlet praktikus hordtáskában található - ideális a kényelmes szállításhoz és tároláshoz.

összetevők:

     4 x feszítőszalag (mindegyik kb. 10 m hosszú)
     4 x racsnis feszítő
     4 x csap (mindegyik 40 cm hosszú)
     1 x hordtáska

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél vagy ÁTUTALÁSNÁL minden esetben DÍJTALAN a kiszállítás. Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk. Szállítás költsége: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap. A terméket szállítmányozó szállítja házhoz munkanapokon. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg. A számla magyar 27%-os ÁFÁval kerül kiállításra.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap Ezt az opciót bruttó 100.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 200.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-9 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek