Viharvédelem 20 m talajrögzítés beton

Kiegészítő biztonsági csomag, amely növeli a sátor stabilitását, így csökkenti a szél- és az időjárási károk kockázatát.  
64 770 Ft
(51 000 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 431 pont
Kiegészítő biztonsági csomag, amely növeli a sátor stabilitását, így csökkenti a szél- és az időjárási károk kockázatát.  
A viharkészlet beton alaphoz  és szilárd felületekhez, például falakhoz, kőhöz vagy aszfalthoz alkalmas. Körülbelül 20 m hosszú hevederekből áll, racsnis feszítőkkel és robusztus betonhorgonyokkal.  A hevederek extra erős anyagból készülnek, és a racsnis feszítőkön keresztül a betonhorgonyokhoz vannak rögzítve.
Mérete: 3x 20m
Csomag tartalma:
3 db heveder  (mindegyik kb. 20 m hosszú)
3 db  racsnis feszítő
6 db betonhorgony (mindegyik 10 cm hosszú)

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél, ÁTUTALÁSNÁL minden esetben ingyenes a szállítás! Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk! Szállítás költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. Rendezvénysátrak, raktársátrak szállítása 2 hét. A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap Rendezvénysátrak, raktársátrak szállítása 2 hét Ezt az opciót bruttó 50.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 100.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-7 munkanap alatt lehet, rendezvénysátorok, raktársátrak esetén a személyes átvétel 2 hét.

Vásárlói értékelések


2021-08-09

Megfelelő.

Hasonló termékek