1083 5-7 munkanap INGYENES

Viharvédelem 20 m talajrögzítés beton

Kiegészítő biztonsági csomag, amely növeli a sátor stabilitását, így csökkenti a szél- és az időjárási károk kockázatát.  
72 000 Ft
(56 693 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 360 pont
Kiegészítő biztonsági csomag, amely növeli a sátor stabilitását, így csökkenti a szél- és az időjárási károk kockázatát.  
A viharkészlet beton alaphoz  és szilárd felületekhez, például falakhoz, kőhöz vagy aszfalthoz alkalmas. Körülbelül 20 m hosszú hevederekből áll, racsnis feszítőkkel és robusztus betonhorgonyokkal.  A hevederek extra erős anyagból készülnek, és a racsnis feszítőkön keresztül a betonhorgonyokhoz vannak rögzítve.
Mérete: 3x 20m
Csomag tartalma:
3 db heveder  (mindegyik kb. 20 m hosszú)
3 db  racsnis feszítő
6 db betonhorgony (mindegyik 10 cm hosszú)

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél vagy ÁTUTALÁSNÁL minden esetben DÍJTALAN a kiszállítás. Előreutaláshoz DÍJBEKÉRŐT küldünk. Szállítás költsége: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. A terméket szállítmányozó szállítja házhoz munkanapokon. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg. A számla magyar 27%-os ÁFÁval kerül kiállításra.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap Ezt az opciót bruttó 100.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás MPL futárszolgálattal


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 200.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-9 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések


2021-08-09

Megfelelő.