Vállalkozás bemutatása

Röviden a vállakozásról

A vállalkozás 2014 évben alakult, és működik 100%-ban magyar tulajdonban. Küldetésünk, hogy minőségi termékeket kínáljunk vásárlóinknak, ideértve rendezvénysátorokat, raktársátorokat, garázssátorokat, csarnoksátorokat és számos egyéb cikket. A vásárlóink számára kiemelkedő minőségű termékeket kínálunk, mindezt kedvező áron.

Elnyert Díjak és elismerések

Az évek során a vállalkozásunk számos díjat és elismerést szerzett. 2015-ben elnyertük az "Induló Webáruháza" díjat, majd 2016-ban az "Év Webáruháza" címet is elnyertük. Ezek az elismerések a kitartó munkánk és az ügyfeleink iránti elkötelezettségünk elismeréseként szolgálnak.

Vásárlóink 97%-os elégedettsége

Ügyfeleink elégedettsége mindig a legfontosabb számunkra. Nagy öröm számunkra, hogy ügyfeleink 97%-a elégedett a vásárlásokkal. A pozitív visszajelzések és a visszatérő ügyfelek igazolják, hogy megbízható webáruház vagyunk, ahol az ügyfelek meg vannak elégedve a termékeinkkel és a kiszolgálásunkkal.

Miért érdemes nálunk vásárolni?

  • 100% magyar tulajdonú webáruház vagyunk, amely magyarországi ügyfélszolgálattal, magyarországi számlázással és székhellyel működik.
  • 12.000 elégedett vásárló
  • Bármilyen kérdése merül fel, vagy szerződést szeretne kötni, rendelkezésére áll személyes ügyfélszolgálatunk magyarországi irodánkban.
  • Elállás vagy visszaküldés esetén a terméket magyarországi címre kell visszaküldeni, ami rendkívül költséghatékony megoldást kínál ügyfeleinknek.

Garanciális ügyintézés

Rendkívül fontos számunkra, hogy ügyfeleink minden tekintetben biztonságban érezzék magukat.
Garanciális ügyintézésünket is Magyarországon, vállalkozásunknál intézzük, minden szükséges támogatást biztosítunk Önöknek.

Kapcsolatfelvétel:

  • Telefon: +36 203254411
  • E-mail: info@bonix.hu
  • Cím: 5900 Orosháza, Kazinczy köz 5 (Iroda)

Köszönjük, hogy meglátogatta weboldalunkat, és érdeklődik vállalkozásunk iránt. Várjuk Önt a Bonix Webáruházban és minden kérdésére szívesen válaszolunk!