Vásárlói értékelések

Nyulaknak vettem, szóval a csirkeháló helyett ponthegesztett hálót raktam rá. De ezt tudtam előre. Azt gondoltam, jobban járok, ha megveszem így az előre levágott fát, és azt szerelem össze, de utólag az a véleményem, hogy jobban tettem volna, ha megveszek egy negyed m3 akác lécet és magamnak vágom méretre. Akkor legalább hajolgatás nélkül beférnék az ajtón. Hiányzó információk a termékleírásból: - A függőleges oszlopok 50x50mm-es méretűek, minden más 20x50mm-es. Finoman kell vele bánni. - A 2m magasság a tető csúcsára vonatkozik, az ajtó csak 1.5m magas - A terméket 3 külön csomagban szállítják ki - A kiszállított faanyag nem száraz. Merítés után azonnal csomagolják, tehát gyakorlatilag folyik belőle a favédőszer. Egy pár napig szárítani kell. - Az anyagok nincsennek előfúrva. - A szerelési utasítás kb 4 oldal, akinek gondot okoz összerakni egy IKEA éjjeliszekrényt, az ne kezdjen neki, mert nem éppen szájbarágós a leírás. Pozitívumok: - Korrekt ügyfélszolgálat - Van valami (ideiglenesen) - Le van kezelve, talán rohadni nem fog egy darabig. - Az egészet egyedül tudtam ide-oda vinni összeszerelve Negatívumok: - Sima sárga pozdorjacsavarok, nem rozsdamentes - Olyan kifli volt némelyik lécben, hogy erősen gondolkodni kellett, hová szereljem be, hogy ne okozzon gondot. - Az ajtó egyáltalán nem merev (az enyém el is volt vetemedve), bezárás után erőlködés nélkül be tudom dugni a karomat a sarkoknál. A tyúkokat gondolom benntartja, de ragadozók ellen így nem véd. - Rendes fakötések nyilván nincsennek, de a legtöbb csatlakozás bütübe csavarozással van megoldva. Nem hiszem, hogy így tartós lesz. - Kieső göcsök, 15cm-es gyantatáskák, stb. Volt egy léc, aminek a végét gyanta tartotta össze. Ki kellett mosni a gyantát, azán összeragasztani/csavarozni.
Szemán János, 2024-06-11
Egyik legutóbbi falunapunkra rendeltük meg ezt az 5x8m-es rendezvénysátrat. A belső tér is elég tágas volt ahhoz, hogy kényelmesen elférjenek benne az árusító pultok.Összességében nagyon elégedettek vagyunk a vásárlással.
Anonim vásárló, 2024-05-07
A furatok nem a megfelelő helyen voltak, át kellett fúrni az összekötő elemeket az oldalfal alján és az oldalfal felső részén is. Az illesztések, nem voltak pontosak.
Anonim vásárló, 2024-05-06
A rendelésem nem érkezett meg!
Fazekas István, 2024-03-18
Kedves Fazekas István! A küldemény csomagszáma alapján (PBYJ437014490 ) a kiszállítás megtörtént, a csomag átvételre került.
bonix.hu
Jó árut jó áron tudtam vásárolni, kedves az ügyfélszolgálatos.
Anonim vásárló, 2024-01-12
Telefonon rendeltem, segítőkészek. Minden úgy zajlott ahogy ígérték, korrekt.
Anonim vásárló, 2023-08-24
A webáruházzal maximálisan elégedettek vagyunk, a termék a vártnál hamarabb megérkezett, rengeteget kérdeztünk előtte, amire mindig gyorsan (perceken belül!) választ kaptunk vagy e-mail-en, vagy telefonon. A kiszállító cég az előzetes információ ellenére nem keresett minket a kiszállítás előtt, ami egy ilyen értékű, méretű és súlyú termék esetén komoly problémákat okozott volna, ha a lerakodás helyén nincsenek ott az emberek és az eszközök (targonca a csomag levételéhez), plusz többlet raktározási díj. A termék nem teljesen felel meg a német termékekről eddig tapasztaltaknak, pl. csiga rögzítéséhez használt csavaranya nem önzáró, cserélni kellett, máskülönben első mozdulatra szétesett az egész; az ajtók tépőzáras megoldása kérdéses, hogy mennyire fog ellenállni az időjárásnak; a kisebb ajtók esetében szívesebben fizettünk volna akár többet egy keretes nyílászáróért, mint a jelenlegi cipzáras megoldás. Ezt lakatossal kell így elkészíttetnünk.
Vámos Mónika, 2023-07-14
A termék nem megfelő, gyenge, ajtaja törött, a macskafekvőhely gyenge, már leszakadt.
Humangarden Bt, 2023-01-26
A termék valószínűleg szállításkor sérült, egyeztettünk Önnel és kicseréltük a terméket.
bonix.hu
Korrekt segítőkész pontos .
Anonim vásárló, 2022-12-07
Segítőkész volt az ügyfélszolgálatos munkatárs, amit igértek azt tartották is!
Anonim vásárló, 2022-12-05
a ponyva hibás!...tele van lyukakkal! xar
dandé sándor, 2022-11-29
Elnézését kérjük a kellemetlenségért, felvesszük Önnel a kapcsolatot!
bonix.hu
Kicsit gördülékenyebb kommunikációval könnyebben lehetne tájékozódni.
Fischer Metall Kft, 2022-09-08
A rendelt termék rendben megérkezett.
Anonim vásárló, 2022-09-04
Teljesen korrekt 100%
Tóth Erzsébet, 2022-07-25
A parkoló őr jól működik, nagyon gyorsan megérkezett. Ajánlom az áruházat és a terméket is.
Visontai Péter, 2022-06-24
időben érkezett a rendelt csomag, volt sérült alkatrész, de pótolva lett és elég gyorsan az ügyintézés is teljesen korrekt volt
Bogan Bt, 2022-04-20
Nagyon gyors és precíz volt a ügyintézés. Minden rendben volt.
Tóth Lajosné, 2022-02-22
Segítőkészek, minden rendben volt.
Anonim vásárló, 2022-01-24
Pár hónap után megadta magát , a cipzár tetejénél szétjött a varrás.
Anonim vásárló, 2022-01-21
A vásárlás, kiszállítás rendben megtörtént. A termék kicsit gyenge minőségű. Jó volna a sarkokra megerősítést tenni, a rögzítő szalag félek kiszakad, ha kicsit belekapaszkodik a szél.
Petikné Szatmári Györgyi, 2021-11-15