Professzionális rendezvénysátor 8x12 m ponyva PVC 550g/m2 erősített szerkezettel fehér

Extra erős rendkívül stabil szerkezetű rendezvénysátor céges vagy magán rendezvényekhez, esküvőhöz, fesztiválokhoz Gyorsan összeszerelhető konstrukcióval rendelkezik, teljesen horganyzott, korróziómentes acélból áll. A ponyva extra erős 550 g / m² vastagságú…
1 398 000 Ft
(1 100 787 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 6989 pont
Extra erős rendkívül stabil szerkezetű rendezvénysátor céges vagy magán rendezvényekhez, esküvőhöz, fesztiválokhoz
Gyorsan összeszerelhető konstrukcióval rendelkezik, teljesen horganyzott, korróziómentes acélból áll.
A ponyva extra erős 550 g / m² vastagságú  PVC ponyva, amely  erős és szakadásálló rácsos belső szövettel rendelkezik. A ponyva 80+ UV álló rendkívül tartós, időjárásálló és 100% -ban vízálló. Az oldalsó részek külön-külön rögzíthetők 2 m távolságra.
Mérete:
8 x 12m - 96,00 m²
Oldalfal magasság: 2,00 m
Gerincmagasság: 3,40  m
Oldalrész mérete: 2 x 2m
Bejárat 1 mérete: 6,0 x 2,0 m
Bejárat 2 mérete: 2,0 x 2,0 m
Súlya: 359 kg.
Tartó szerkezet jellemzői:
Extra erős acélcső csatlakozók mérete: 
kb.: Ø 54mm / 42mm
Extra erős teljesen horganyzott acélcsövek mérete:
kb.: Ø 50mm / 38mm
A cinkötvözet véd a korrózió ellen Kívül-belül finomított acélcsövek ütés- és karcálló.
Extra tetőerősítés, megnövelt tetőterhelhetőség, megnövekedett általános stabilitás, kiegészítő acélcső merevítés .
Padlókeret csökkenti a nem kívánt ponyvamozgásokat, többszörösére növeli a stabilitást.
A padlókeret rugalmasan beépíthető az egyes elemekbe. A bejárati területen a nem kívánt botlásveszély elkerülhető a megfelelő elem egyszerű elhagyásával, a stabilitás veszélyeztetése nélkül.
Ponyva jellemzői:
Az 550 g/m²  anyagvastagságú PVC ponyva hasonló a teherautó ponyvához.
A PVC-ponyvát magas időjárás- és UV-állóság jellemzi, ezért rendkívül tartós. A PVC ponyva +50 és -20 °C közötti hőmérsékletállóságával és 80+ UV-védelmével rendkívül megbízható védelemnek bizonyul az év bármely szakában. 
A rendezvénysátorhoz javasoljuk viharvédelmi szett megvásárlását vagy a sátor talajhoz, betonalaphoz való rögzítését.
A termékhez járó garanciába nem tartozik bele a vihar, jégeső, hónyomás által a ponyvában és  a szerkezetben okozott kár.

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél, ÁTUTALÁSNÁL minden esetben ingyenes a szállítás! Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk! Szállítás költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. Rendezvénysátrak, raktársátrak szállítása 2 hét. A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap Rendezvénysátrak, raktársátrak szállítása 2 hét Ezt az opciót bruttó 50.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 50.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-7 munkanap alatt lehet, rendezvénysátorok, raktársátrak esetén a személyes átvétel 2 hét.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek