Professzionális raktársátor, tárolósátor 8x12 m ponyva PVC 500g/m2 fehér erősített szerkezettel

Tároló sátor ideális hosszú ideig tartó használatra,…
1 074 420 Ft
(846 000 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 5372 pont
Tároló sátor ideális hosszú ideig tartó használatra, a teljesen horganyzott acélcsövek kiváló védelmet nyújtanak a korrózió és az időjárás ellen.
raktársátor megerősített padlókerettel és tetőerősítéssel rendelkezik.
Az erős, kb. 500 g / m² PVC ponyva UV álló és 100% vízálló a hegesztett varratoknak köszönhetően.
Mérete:
Szélesség: 8,00 m
Hossz: 12,00 m
Oldalfal magasság kb. 2.00 m
A gerinc magasság: 3,40 m
Ajtó mérete 1. :  6,0 x 2,0 m
Ajtó mérete 2.: 2,0 x 2,0 m
Súly: 333 kg
Tartó szerkezet jellemzői:
Masszív acélváz, minden acélcső kívül-belül teljesen horganyzott.
Acélcső csatlakozók mérete kb.: Ø 42 mm
Teljesen horganyzott acélcsövek mérete kb.: Ø 38 mm.
Extra tetőerősítés, megnövelt tetőterhelhetőség, megnövekedett általános stabilitás.
Padlókeret többszörösére növeli a stabilitást,  oldalsó panelek rögzíthetők rá,  csökkenti a nem kívánt ponyvamozgásokat .
A padlókeret rugalmasan beépíthető az egyes elemekbe. A nem kívánt elemek, például a beviteli területen, elkerülhetők, ha egyszerűen kihagyjuk a megfelelő elemet.
Extra nagy lábak – biztonságos rögzítés.
Ponyva jellemzői:
Az 500 g / m²-es PVC ponyva hasonló a teherautó ponyvához. A ponyva beépített szövethálóval rendelkezik, amely a PVC ponyvát szakadásállóvá és tartóssá teszi. A PVC ponyva megbízható védelmet nyújt minden évszakban.
A raktársátorhoz  javasoljuk viharvédelmi szett megvásárlását vagy a sátor talajhoz, betonalaphoz való rögzítését.
A termékhez járó garanciába nem tartozik bele a vihar, jégeső, hónyomás által a ponyvában és  a szerkezetben okozott kár.

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél, ÁTUTALÁSNÁL minden esetben ingyenes a szállítás! Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk! Szállítás költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. Rendezvénysátrak, raktársátrak szállítása 2 hét. A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap Rendezvénysátrak, raktársátrak szállítása 2 hét Ezt az opciót bruttó 50.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 100.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion
PayPal

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-7 munkanap alatt lehet, rendezvénysátorok, raktársátrak esetén a személyes átvétel 2 hét.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek