1110 5-7 munkanap INGYENES

Professzionális rendezvénysátor 6x8 m, ponyva tűzálló PVC fehér erősített szerkezettel

Ez a rendezvénysátor sátor teljesen horganyzott, korróziómentes kerettel, padlókerettel és kiegészítő tetőerősítéssel…
615 000 Ft
(484 252 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 3075 pont
Ez a rendezvénysátor sátor teljesen horganyzott, korróziómentes kerettel, padlókerettel és kiegészítő tetőerősítéssel rendelkezik.
 500 g / m² nehéz PVC-ből készült tűzálló ponyva  rácsos belső szövettel rendelkezik, amelynek magas védettségi tényezője 80+, rendkívül tartós, időjárásálló és 100% vízálló. Az oldalsó részek külön-külön rögzíthetők 2 m távolságra, így sokféle kiviteli változatot tesznek lehetővé. Ez a rendevzénysátor sátor egész évben használható. 
Mérete:
Alapterület 6 x 8 m - 48,00 m²
Oldalmagasság kb. 2,0 m
A gerinc magassága kb. 3,0 m
Oldalrész  2 x 2 m
Bejárat 1 mérete: 4,5 x 2,0 m
Bejárat 2 mérete: 1,9 x 2,0 m
Súly: 193 kg
Konstrukció:
Minden acélcső teljesen galvanizált
Acélcső csatlakozók mérete: Ø 42mm, falvastagság 1,4 mm
Horganyzott acélcsövek mérete.: Ø 38mm, falvastagság 1,2 mm
Cink ötvözet védi a korróziót
A padlókeret csökkenti a nem kívánt ponyvamozgásokat.
A talp átmérője kb. 11 cm
Ponyva:
Ponyva anyaga: PVC ami hasonló a  teherautók ponyvájához hasonló.
Tetőponyva, oldalsó ponyvák szakítószilárdsága:  kb. 750 N vagy 75 kg a DIN EN ISO 13934-1 szabvány szerint.
 A rácsos belső szövet miatt a PVC ponyva rendkívül kemény és kopásálló. A PVC ponyvát magas időjárási és UV-állóképesség jellemzi, ezért rendkívül tartós. +50 és -30 ° C közötti hőállósággal és 80+ magas UV-védelemmel a PVC ponyva rendkívül megbízható védelmet nyújt minden évszakban.
A teljes ponyva az EN - 13501-1 szerinti legfrissebb tűzállósági tanúsítvánnyal rendelkezik, ezért égésgátló, és ezért alkalmas a nyilvános helyiségekben történő felhasználásra.
A rendezvénysátorhoz  javasoljuk viharvédelmi szett megvásárlását vagy a pavilon talajhoz, betonalaphoz való rögzítését.
A  termékhez járó garanciába nem tartozik bele a vihar, jégeső, hónyomás által a ponyvában és  a szerkezetben okozott kár.

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél vagy ÁTUTALÁSNÁL minden esetben DÍJTALAN a kiszállítás. Előreutaláshoz DÍJBEKÉRŐT küldünk. Szállítás költsége: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. A terméket szállítmányozó szállítja házhoz munkanapokon. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg. A számla magyar 27%-os ÁFÁval kerül kiállításra.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap Ezt az opciót bruttó 100.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás MPL futárszolgálattal


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 200.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-9 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek