Professzionális rendezvénysátor 3x6 m ponyva PVC 700 fehér

Erős könnyen összeszerelhető rendezvénysátor teljesen cinkbevonatolt, korróziómentes acélvázzal valamint magas minőségű PVC ponyvával kiváló szakítószilárdsággal. A PVC ponyvák maximális UV-védelmet (50+) nyújtanak, rendkívül tartósak, időjárásállóak és 100% vízállóak.…
232 000 Ft
(182 677 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 1159 pont
Erős könnyen összeszerelhető rendezvénysátor teljesen cinkbevonatolt, korróziómentes acélvázzal valamint magas minőségű PVC ponyvával kiváló szakítószilárdsággal. A PVC ponyvák maximális UV-védelmet (50+) nyújtanak, rendkívül tartósak, időjárásállóak és 100% vízállóak. Az oldalpaneleket 2 m távolságban lehet egyenként felszerelni, így sokféle felállítási lehetőséget kínálnak.
Felhasználási lehetőségek
Kiváló időjárásvédelem a szél és az eső ellen: 100% vízálló.
Kellemes árnyék a napsütésben, meghitt hangulat a hűvös estéken.
Tökéletes választás egyesületeknek, cégeknek, kluboknak, piacoknak, esküvőkhöz, születésnapokhoz, konfirmációkhoz és egyéb ünnepekhez.
Rugalmasan használható ideiglenes fedélként, tárolóként vagy például kültéri medence fedélként.
Mérete:
Alapterület: 3x6 m - 18 m²
Oldal magassága: kb. 2,0 m
Gerinc magasság: kb. 2,9m
Oldalfal méret: 2x 2m
Súly: 78 kg
Tartó szerkezet jellemzői:
Minden acélcső teljesen cinkbevonatolt, a cinkötvözet védelmet nyújt a korrózió ellen. Az acélcsöveket belülről és kívülről is bevonják, ellenállnak az ütéseknek és karcolásoknak.
Acél cső csatlakozók mérete:
Átmérő: kb. 42 mm
Teljesen horganyzott acélcsövek mérete:
Átmérő: kb. 38 mm
Anyaga: robosztus, stabil horganyzott acélszerkezet
 Ponyva jellmezői:
Ponyva anyaga: PVC ami hasonló a  teherautók ponyvájához hasonló.
Tetőponyva, oldalsó ponyvák szakítószilárdsága:  kb. 700 N vagy 70 kg a DIN EN ISO 13934-1 szabvány szerint.
100% vízálló és UV-álló, UV védelem:50+
A rendezvénysátorhoz javasoljuk viharvédelmi szett megvásárlását vagy a pavilon talajhoz, betonalaphoz való rögzítését.
A termékhez járó garanciába nem tartozik bele a vihar, jégeső, hónyomás által a ponyvában és  a szerkezetben okozott kár

 

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél vagy ÁTUTALÁSNÁL minden esetben DÍJTALAN a kiszállítás. Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk. Szállítás költsége: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap. A terméket szállítmányozó szállítja házhoz munkanapokon. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg. A számla magyar 27%-os ÁFÁval kerül kiállításra.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap Ezt az opciót bruttó 100.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 200.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-9 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek