Professzionális extra erős rendezvénysátor 6x18 m, ponyva tűzálló PVC oldalmagasság + 2,6m erősített szerkezet fehér (108m2)

Extra erős rendkívül stabil szerkezetű rendezvénysátor céges vagy magán rendezvényekhez, esküvőhöz, fesztiválokhoz Gyorsan összeszerelhető konstrukcióval rendelkezik szerkezete teljesen horganyzott, korróziómentes acélból áll. Rendkívül erő vázszerkezettel…
1 814 000 Ft
(1 428 347 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 9070 pont
Extra erős rendkívül stabil szerkezetű rendezvénysátor céges vagy magán rendezvényekhez, esküvőhöz, fesztiválokhoz
Gyorsan összeszerelhető konstrukcióval rendelkezik szerkezete teljesen horganyzott, korróziómentes acélból áll.
Rendkívül erő vázszerkezettel rendelkezik, amely padlókerettel és további tetőszerkezet megerősítésekkel van ellátva. A tűzálló PVC ponyva strapabíró rácsszerkezettel rendelkezik, kiváló szakítószilárdsággal és maximális UV-védelemmel, amely 50+ faktoros, rendkívül tartós, időjárásálló és 100% vízálló. Az oldalpaneleket 2 méteres távolságban lehet egyenként felszerelni.
Ez a különösen erős és nagyon stabil rendezvénysátor kiválóan alkalmas egész éves használatra.
Mérete:
6 x 18m - 108,00 m²
Oldalfal magasság: 2,60 m
Gerincmagasság: 3,7  m
Oldalrész mérete: 2 x 2,6  m
Bejárat 1 mérete: 4,5 x 2,6 m
Bejárat 2 mérete: 1,9 x 2,6 m
Súly: 615 kg
Tartó szerkezet jellemzői:
Acél cső csatlakozók mérete:
Átmérő: függőlegesen Ø 54 mm / vízszintesen 42 mm
Teljesen horganyzott acélcsövek méretei:
Átmérő: függőlegesen Ø 50 mm / vízszintesen 38 mm
Extra tetőerősítés
A további acél elemek használata a tetőben lehetővé teszi az időjárási hatások által kifejtett erők hatékony elvezetését.
Megnövelt tetőterhelhetőség, átlós merevítők a sarkokban a keret megerősítésére.
A padlókeret rugalmasan beépíthető az egyes elemekbe. A bejárati területen a nem kívánt botlásveszély elkerülhető, ha egyszerűen elhagyja a megfelelő elemet a stabilitás veszélyeztetése nélkül. A padlókeret többszörösére növeli a stabilitást, oldalsó részek rögzíthetők hozzá csökkenti a nem kívánt ponyvamozgásokat.
Ponyva jellemzői:
Ponyva anyaga PVC ami hasonló a  teherautók ponyvájához.
Tetőponyva, oldalsó ponyvák szakítószilárdsága:  kb. 1400 N vagy 140 kg a DIN EN ISO 13934-1 szabvány szerint.
100% vízálló és UV-álló, UV védelem: 50+
A ponyva tűzállósági tanúsítvánnyal rendelkezik az EN - 13501-1 szerint, így nehezen éghető, és alkalmas közterületeken is.
A rendezvénysátorhoz javasoljuk viharvédelmi szett megvásárlását vagy a pavilon talajhoz, betonalaphoz való rögzítését, mert a termékhez járó garanciába nem tartozik bele a vihar, jégeső, hónyomás által a ponyvában és  a szerkezetben okozott kár.

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél vagy ÁTUTALÁSNÁL minden esetben DÍJTALAN a kiszállítás. Előreutaláshoz DÍJBEKÉRŐT küldünk. Szállítás költsége: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. A terméket szállítmányozó szállítja házhoz munkanapokon. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg. A számla magyar 27%-os ÁFÁval kerül kiállításra.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap Ezt az opciót bruttó 100.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás MPL futárszolgálattal


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 200.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-9 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek