XXL Professzionális tűzálló extra erős party rendezvénysátor 8x20 m, ponyva PVC 1400 fehér + 2,6m erősített szerkezettel fehér (160m2)

Akciós!
Az akció időtartama: 2023-10-24 - A készlet erejéig.
Extra erős rendkívül stabil szerkezetű rendezvénysátor céges vagy magán rendezvényekhez, esküvőhöz, fesztiválokhoz Gyorsan összeszerelhető konstrukcióval rendelkezik,szerkezete teljesen…
2 390 000 Ft 2 140 000 Ft
(1 685 039 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 10699 pont
Extra erős rendkívül stabil szerkezetű rendezvénysátor céges vagy magán rendezvényekhez, esküvőhöz, fesztiválokhoz
Gyorsan összeszerelhető konstrukcióval rendelkezik,szerkezete teljesen horganyzott, korróziómentes acélból áll.
Tágas belmagassággal rendelkezik, ami körülbelül 2,6 méter.
A ponyva extra erős tűzálló PVC ponyva, amely  erős és szakadásálló rácsos belső szövettel rendelkezik. A ponyva  UV álló rendkívül tartós, időjárásálló és 100% -ban vízálló.
Tűzbiztos tanúsítvánnyal rendelkező PVC-ponyva erős rácsos belső szövettel rendelkezik, kiváló szakítószilárdsággal és maximális UV-sugárzás elleni védelemmel 50+.
Rendkívül tartós, időjárásálló és 100%-ban vízálló. Az oldalpaneleket 2 méterenként külön-külön lehet rögzíteni, így sokféle felállítási lehetőséget kínál.
Nagy stabilitásű rendezvénysátor kitűnően alkalmas egész éves használatra.
Mérete:
8 x 20m - 160,00 m²
Oldalfal magasság: 2,60 m
Gerincmagasság: 4,00 m
Oldalrész mérete: 2 x 2,6  m
Bejárat 1 mérete. 6,0 x 2,6 m
Bejárat 2 mérete: 2,0 x 2,6 m
Súly: 722 kg
Helykihasználás:
320 db állóhely vagy
216 db ülőhely 27 db sörgarnitúrával (kb. 2 m hosszú) vagy
229 db  ülőhely székeken sorban elhelyezve.
Az összeszerelésez nincs szükség további eszközökre.
Tartó szerkezet jellemzői:
A rendezvénysátor stabilitását az 50%-kal több acél tartalmának köszönheti, amelyet extra erős acélcsövekbe és további megerősítő elemekbe építettek be a tető- és talajterületen. Így az erők optimálisan eloszlanak, és a sátor megbízható védelmet nyújt az év minden napján. A teljesen cinkbevonatolt acélcsövek kiváló alapot képeznek. Kiválóan védenek a korróziótól és az időjárási viszonyoktól, és kevésbé érzékenyek az ütésre, rázkódásra.
Extra erős acélcső csatlakozó mérete: 
Átmérő:kb. függőleges Ø 54mm / vízszintes 42mm
Extra erős teljesen horganyzott acélcsövek mérete: 
Átmérő: kb. függőleges Ø 50mm / vízszintes 38mm
A cinkötvözet véd a korrózió ellen.
A padlókeret rugalmasan beépíthető az egyes elemekbe. A bejárati területen a nem kívánt botlási veszélyek elkerülhetők, ha egyszerűen elhagyják a megfelelő elemet, és anélkül, hogy ez befolyásolná a stabilitást. A padlókeret csökkenti a nem kívánt ponyva mozgásokat. Az átlós merevítők tovább növelik a termék stabilitását a kiegészítő tető plusz kábel megerősítése.
Ponyva jellemzői:
A PVC ponyva magas időjárás- és UV-állósággal rendelkezik, így rendkívül hosszú élettartamú.
Ponyva anyaga PVC ami hasonló a  teherautók ponyvájához hasonló.
Tetőponyva, oldalsó ponyvák szakítószilárdsága:  kb. 1400 N vagy140 kg a DIN EN ISO 13934-1 szabvány szerint.
 A PVC ponyvát magas időjárási és UV-állóképesség jellemzi, ezért rendkívül tartós. -20 ° C--50+ C  hőmérséklet és 50 + magas UV-védelem mellett a PVC ponyva rendkívül megbízható védelmet nyújt minden évszakban.
Az egész sátorponyva legújabb EU-szabvány szerint tűzbiztos tanúsítvánnyal rendelkezik az EN - 13501-1 szerint, így nehezen gyulladó és alkalmas a közterületeken történő felhasználásra is.
A rendezvénysátorhoz  javasoljuk viharvédelmi szett megvásárlását vagy a sátor talajhoz, betonalaphoz való rögzítését.
A termékhez járó garanciába nem tartozik bele a vihar, jégeső, hónyomás által a ponyvában és  a szerkezetben okozott kár.
 
 

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél vagy ÁTUTALÁSNÁL minden esetben DÍJTALAN a kiszállítás. Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk. Szállítás költsége: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap. A terméket szállítmányozó szállítja házhoz munkanapokon. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg. A számla magyar 27%-os ÁFÁval kerül kiállításra.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap Ezt az opciót bruttó 100.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 200.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-9 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek