Professzionális rendezvénysátor 8x16m, ponyva tűzálló PVC 550g/m2 fehér erősített szerkezettel

Extra erős rendkívül stabil szerkezetű rendezvénysátor céges vagy magán rendezvényekhez, esküvőhöz, fesztiválokhozEz a parti sátor extra erős lábakkal, és további 2-3-szoros tetőerősítéssel rendelkezik.…
1 625 600 Ft
(1 280 000 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 8128 pont
Extra erős rendkívül stabil szerkezetű rendezvénysátor céges vagy magán rendezvényekhez, esküvőhöz, fesztiválokhoz
Ez a parti sátor extra erős lábakkal, és további 2-3-szoros tetőerősítéssel rendelkezik. Az 550 g / m² minőségű PVC ponyva tűzálló, rendkívül tartós, időjárásálló és 100% vízálló. A ponyva extra szakadásálló rácsos belső szövettel rendelkezik és magas UV védelemmel 80+. Az oldalsó részek külön-külön rögzíthetők 2 m távolságra. Ez a különösen erős és nagyon stabil parti sátor ideális egész évben történő használatra. 
Tartó szerkezet jellemzői:
Extra erős cső acélcsatlakozó kb .: Ø 54mm / 42mm, falvastagság 1,7 mm / 1,4 mm
Extra erős, horganyzott acélcsövek kb .: Ø 50mm / 38mm, falvastagság 1,6mm / 1,2 mm
Cink ötvözet védi a korróziót
A biztonságos csavar csatlakozás által (50 mm vastag menetes csavarok használata)az összes szerkezeti elem szorosan kapcsolódik egymáshoz átmenő csavarkötéssel.
Extra tető megerősítéssel rendelkezik.
Extra nagy lábak -  a biztonságos rögzítéshez.
Lábátmérő: kb. 11 cm
Minden oldalról biztonságosan rögzíthető csapokkal.
Ponyva jellemzői:
Az 550 g / m²-es PVC ponyva hasonló a teherautó ponyvához. Az integrált rácsos szövet miatt a PVC ponyva rendkívül kemény és kopásálló. A PVC ponyvát magas időjárási és UV-állóképesség jellemzi, ezért rendkívül tartós. +50 - -20 ° C hőmérsékleti ellenállás és 80+ magas UV-védelem mellett a PVC ponyva rendkívül megbízható védelmet nyújt minden évszakban.
A teljes ponyva tűzbiztos, a legfrissebb EN-13501-1 szerinti EU szabvány szerint tanúsítvánnyal rendelkezik, ezért égésgátló, alkalmas a nyilvános helyiségekben történő felhasználásra.
Mérete:
Alapterület 8 x 16m - 128,00 m²
Oldalmagasság kb. 2,0 m
A gerinc magassága 3,4 m
1. bejárat kb. 6,0 x 2,0 m
2. bejárat kb. 2,0 x 2,0 m
Oldalrész körülbelül 2 x 2 m
Súly: kb 412 kg
A sátorhoz javasoljuk viharvédelmi szett megvásárlását vagy a pavilon talajhoz, betonalaphoz való rögzítését, mert a termékhez járó garanciába nem tartozik bele a vihar, jégeső, hónyomás által a ponyvában és  a szerkezetben okozott kár

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél, ÁTUTALÁSNÁL minden esetben ingyenes a szállítás! Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk! Szállítás költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. Rendezvénysátrak, raktársátrak szállítása 2 hét. A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap Rendezvénysátrak, raktársátrak szállítása 2 hét Ezt az opciót bruttó 50.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 100.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion
PayPal

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-7 munkanap alatt lehet, rendezvénysátorok, raktársátrak esetén a személyes átvétel 2 hét.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek