1168 5-7 munkanap INGYENES

Professzionális raktársátor, tároló sátor, ipari sátor 4x6m ponyva PVC oldalmagasság +2,6m , erősített szerkezettel, padlókerettel fehér

Újdonság!
Ez a professzionális tároló egész évben használható. A tároló sátor oldalmagassága 2,6 méter, ami kényelmes magasságot biztosít, és körülbelül 30%-kal több helyet kínál felfelé a szokásos 2 méteres magassághoz képest. A ponyva anyaga PVC, amely UV-álló és teljesen vízálló.
454 000 Ft
(357 480 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 2269 pont
Ez a professzionális tároló egész évben használható. A tároló sátor oldalmagassága 2,6 méter, ami kényelmes magasságot biztosít, és körülbelül 30%-kal több helyet kínál felfelé a szokásos 2 méteres magassághoz képest. A ponyva anyaga PVC, amely UV-álló és teljesen vízálló.
Mérete:
Szélessége: 4,00 méter
Hossza:  6,00 m
Oldal magassága: . 2,60 m
A gerinc magassága 3,7 m
Súly: 170 kg
Konstrukció:
Tető ponyva: kb. 550 g / m²; 100% PVC
Oldalsó részek: kb. 550 g / m²
Extra erős acélcső csatlakozó és csövek:
Átmérő: függőleges Ø 54 mm / vízszintes 42 mm
Extra erős, teljesen horganyzott acélcsövek kb.
Átmérő: függőleges Ø 50 mm / vízszintes 38 mm
A teljesen galvanizált acélcsövek kiváló védelmet nyújtanak a korrózió és az időjárás ellen, és kevésbé érzékenyek az ütésekre, mint pl. porbevonatú acélcsövek. Az anyagvastagságot kifejezetten a magas igényekhez igazítják, meghosszabbítják a sátor használatának idejét, és rendkívül robusztusnak és ellenállóvá teszik.
Ponyva:
A PVC ponyva hasonló a teherautó ponyvához.
Ponyva szakítószilárdsága: tető- és oldalponyva kb. 800 N vagy 80 kg a DIN EN ISO 13934-1 szabvány szerintA PVC ponyvát magas időjárási és UV-állóképesség jellemzi, ezért rendkívül tartós. +50 és -20 ° C közötti hőállósággal és 80+ magas UV-védelemmel a PVC ponyva megbízható védelmet nyújt minden évszakban. 

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél vagy ÁTUTALÁSNÁL minden esetben DÍJTALAN a kiszállítás. Előreutaláshoz DÍJBEKÉRŐT küldünk. Szállítás költsége: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. A terméket szállítmányozó szállítja házhoz munkanapokon. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg. A számla magyar 27%-os ÁFÁval kerül kiállításra.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap Ezt az opciót bruttó 100.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás MPL futárszolgálattal


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 200.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-9 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek