1196 5-7 munkanap INGYENES

Professzionális raktársátor, tároló sátor 6x12m ponyva PVC oldalmagasság +2,6 m erősített szerkezettel padlókerettel zöld

Újdonság!
Professzionális raktársátor, tároló amely  egész évben használható, erősített padlókerettel. A 2,6 m oldalmagasságú…
980 000 Ft
(771 654 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 4899 pont
Professzionális raktársátor, tároló amely  egész évben használható, erősített padlókerettel.
A 2,6 m oldalmagasságú tároló sátor kényelmes komfortmagasságot biztosít, kb. 30% -kal több helyet biztosít felfelé, a szokásos 2 m magassághoz képest.
Az erős PVC ponyva UV-ellenálló és 100% -ban vízálló. A magas, 80 fokos napvédő tényező ideálisan védi a tárolt árukat az UV sugárzás ellen.
Mérete:
Szélessége: 6,00 méter
Hossza:  12,00 m
Oldal magassága: . 2,60 m
A gerinc magassága 3,7 m
Bejárat 1. mérete: 4,5 x 2,6 m
Bejárat 2. mérete: 1,9 x 2,6 m
Súly: 437 kg
Tartó szerkezet jellemzői:
Minden acélcső kívül-belül teljesen horganyzott. 
Extra erős acélcső csatlakozók mérete: 
kb. Átmérő: függőleges Ø 54 mm / vízszintes 42 mm
Extra erős, teljesen horganyzott acélcsövek mérete:
kb. Átmérő: függőleges Ø 50 mm / vízszintes 38 mm
A raktársátor extra stabilitása a  megnövekedett acéltartalomnak köszönhető a tető és a padló területén. A  sátor egész évben megbízható védelmet nyújt. A teljesen galvanizált acélcsövek kiváló védelmet nyújtanak a korrózió és az időjárás ellen.
A padlókeret rugalmasan beépíthető az egyes elemekbe. A nem kívánt elemek, például a bejárati területen, elkerülhetők, ha egyszerűen kihagyjuk a megfelelő elemet.
A padlókeret csökkenti a nem kívánt ponyvamozgásokat.
Ponyva:
A PVC ponyva hasonló a teherautó ponyvához.  Szakítószilárdság: tető- és oldalponyva kb. 800 N vagy 80 kga DIN EN ISO 13934-1 szabvány szerint A PVC ponyvát magas időjárási és UV-állóképesség jellemzi, ezért rendkívül tartós. +50 és -20 ° C közötti hőállósággal és 80+ magas UV-védelemmel a PVC ponyva megbízható védelmet nyújt minden évszakban. 
 

 • Szállítás

  Barion

  INGYENES szállítás előrefizetéssel


  BANKKÁRTYÁS fizetésnél vagy ÁTUTALÁSNÁL minden esetben DÍJTALAN a kiszállítás. Előreutaláshoz DÍJBEKÉRŐT küldünk. Szállítás költsége: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. A terméket szállítmányozó szállítja házhoz munkanapokon. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg. A számla magyar 27%-os ÁFÁval kerül kiállításra.

  Szállítási díj: Ingyenes
  PayPal

  INGYENES szállítás paypal fizetéssel


  Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap Ezt az opciót bruttó 100.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

  Szállítási díj: Ingyenes

  Utánvétel házhozszállítás MPL futárszolgálattal


  Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 200.000,-Ft vételárig válaszható!

  Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
  Barion

  Személyes átvétel


  Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-9 munkanap alatt lehet.

  Vásárlói értékelések

  Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

  Kapcsolódó termékek