Professzionális raktársátor, tároló sátor 4x8m ponyva 550g/m2 +2,6 m erősített szerkezettel szürke

Egész évben használható professzionális raktársátor, tároló sátor- A 2,6 m oldalmagasságú tároló sátor kényelmes…
652 780 Ft
(514 000 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 3263 pont
Egész évben használható professzionális raktársátor, tároló sátor-
A 2,6 m oldalmagasságú tároló sátor kényelmes komfortmagasságot biztosít, kb. 30% -kal több helyet biztosít felfelé, a szokásos 2 m magassághoz képest.
Az erős, kb. 550 g / m² nehéz PVC ponyva UV-ellenálló és 100% -ban vízálló. A magas, 80 fokos napvédő tényező ideálisan védi a tárolt árukat az UV sugárzás ellen.
 Méretek:
Szélessége: 4,00 méter
Hossza:  8,00 m
Oldal magassága: . 2,60 m
A gerinc magassága 3,7 m
Bejárat 1 méret: 3,0 x 2,6 m
Bejárat 2 mérete: 1,2 x 2,6 m
Súly: 224 kg
 
Tartó szerkezet jellemzői:
Minden acélcső kívül-belül teljesen horganyzott. Ütés- és karcálló, és véd a korrózió ellen.
Extra erős acélcső csatlakozók mérete:
kb. Átmérő: függőleges Ø 54 mm / vízszintes 42 mm
Falvastagság: függőleges 1,7 mm / vízszintes 1,4 mm
Extra erős, teljesen horganyzott acélcsövek mérete:
kb. Átmérő: függőleges Ø 50 mm / vízszintes 38 mm
Falvastagság: függőleges 1,6 mm / vízszintes 1,2 mm
Extra tetőerősítés  a megnövelt tetőterhelhetőség érdekében
Átlós merevítők a sarkokban az oldalkeret megerősítésére.
A padlókeret csökkenti a nem kívánt ponyvamozgásokat.
A padlókeret rugalmasan beépíthető az egyes elemekbe. A nem kívánt elemek, például a beviteli területen, elkerülhetők, ha egyszerűen kihagyjuk a megfelelő elemet.
 
Konstrukció:
A professzionális tároló sátor extra stabilitása a  megnövekedett acéltartalomnak köszönhető a tető és a padló területén. A csapadék és az időjárással kapcsolatos erők optimálisan elvezethetők, és a sátor egész évben megbízható védelmet nyújt. A teljesen galvanizált acélcsövek kiváló védelmet nyújtanak a korrózió és az időjárás ellen.
Ponyva:
Az 550 g / m²-es PVC ponyva hasonló a teherautó ponyvához. A PVC ponyvát magas időjárási és UV-állóképesség jellemzi, ezért rendkívül tartós. +50 és -20 ° C közötti hőállósággal és 80+ magas UV-védelemmel a PVC ponyva megbízható védelmet nyújt minden évszakban. 
A raktársátorhoz külön vásárolható statikai csomag földhöz vagy betonhoz való rögzítéshez!
A termékhez járó garanciába nem tartozik bele a vihar, jégeső, hónyomás által a ponyvában és a szerkezetben okozott kár, ezért kérjük gondoskodjon a termék megfelelő rögzítéséről!
 

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél, ÁTUTALÁSNÁL minden esetben ingyenes a szállítás! Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk! Szállítás költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. Rendezvénysátrak, raktársátrak szállítása 2 hét. A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap Rendezvénysátrak, raktársátrak szállítása 2 hét Ezt az opciót bruttó 50.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 50.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-7 munkanap alatt lehet, rendezvénysátorok, raktársátrak esetén a személyes átvétel 2 hét.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek