Professzionális raktársátor, tároló sátor 4x6m ponyva 550g/m2 fehér +2,6 m + Padlókeret

Professional tároló egész évben használható.  A 2,6 m oldalmagasságú tároló sátor kényelmes komfortmagasságot biztosít,…
584 200 Ft
(460 000 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 3894 pont
Professional tároló egész évben használható. 
A 2,6 m oldalmagasságú tároló sátor kényelmes komfortmagasságot biztosít, kb. 30% -kal több helyet biztosít felfelé, a szokásos 2 m magassághoz képest. A ponyva anyaga:  550 g / m²-es PVC tűzálló, UV-álló és 100% -ban vízálló. 
Mérete:
Szélessége: 4,00 méter
Hossza:  6,00 m
Oldal magassága: . 2,60 m
A gerinc magassága 3,7 m
Súly: 190 kg
Konstrukció:
Tető ponyva: kb. 550 g / m²; 100% PVC
Oldalsó részek: kb. 550 g / m²
Extra erős acélcső csatlakozó és csövek:
Átmérő: függőleges Ø 54 mm / vízszintes 42 mm
Falvastagság: függőleges 1,7 mm / vízszintes 1,4 mm
Extra erős, teljesen horganyzott acélcsövek kb.
Átmérő: függőleges Ø 50 mm / vízszintes 38 mm
Falvastagság: függőleges 1,6 mm / vízszintes 1,2 mm
A teljesen galvanizált acélcsövek kiváló védelmet nyújtanak a korrózió és az időjárás ellen, és kevésbé érzékenyek az ütésekre, mint pl. porbevonatú acélcsövek. Az anyagvastagságot kifejezetten a magas igényekhez igazítják, meghosszabbítják a sátor használatának idejét, és rendkívül robusztusnak és ellenállóvá teszik.
Ponyva:
Az 550 g / m²-es PVC ponyva hasonló a teherautó ponyvához. A PVC ponyvát magas időjárási és UV-állóképesség jellemzi, ezért rendkívül tartós. +50 és -20 ° C közötti hőállósággal és 80+ magas UV-védelemmel a PVC ponyva megbízható védelmet nyújt minden évszakban. 
A raktársátorhoz javasoljuk viharvédelmi szett megvásárlását vagy a sátor talajhoz, betonalaphoz való rögzítését, mert a termékhez járó garanciába nem tartozik bele a vihar, jégeső, hónyomás által a ponyvában és  a szerkezetben okozott kár.
 

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél, ÁTUTALÁSNÁL minden esetben ingyenes a szállítás! Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk! Szállítás költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. Rendezvénysátrak, raktársátrak szállítása 2 hét. A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap Rendezvénysátrak, raktársátrak szállítása 2 hét Ezt az opciót bruttó 50.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 100.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-7 munkanap alatt lehet, rendezvénysátorok, raktársátrak esetén a személyes átvétel 2 hét.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek