2452 7-9 munkanap

Professzionális raktársátor, tároló sátor 4x6m ponyva 550g/m2 +2,6 m + Padlókeret szürke

Professzionális raktársátor, tároló amely  egész évben használható.  A 2,6 m oldalmagasságú tároló sátor…
542 000 Ft
(426 772 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 5419 pont
Professzionális raktársátor, tároló amely  egész évben használható. 
A 2,6 m oldalmagasságú tároló sátor kényelmes komfortmagasságot biztosít, kb. 30% -kal több helyet biztosít felfelé, a szokásos 2 m magassághoz képest.
Az erős, kb. 550 g / m² nehéz PVC ponyva UV-ellenálló és 100% -ban vízálló. A magas, 80 fokos napvédő tényező ideálisan védi a tárolt árukat az UV sugárzás ellen.
 
 
Méretek:
Szélessége: 4,00 méter
Hossza:  6,00 m
Oldal magassága: . 2,60 m
A gerinc magassága 3,7 m
Súly: 190 kg
Tető ponyva: 550 g / m²; 100% PVC
Oldalsó részek:  550 g / m²
Acélcsövek mérete:   50/38 mm
Acélcsövek falvastagsága:  1,6 / 1,2 mm
Acélcsatlakozók mérete: . 54/42 mm
Csatlakozók falvastagsága: . 1,7 / 1,4 mm
 Bejárat 1 mérete: 3,0x2.6 m
 Bejarat 2 mérete: 1,2 ×2,6 m
Konstrukció:
 
A professzionális tároló sátor extra stabilitása a  megnövekedett acéltartalomnak köszönhető a tető és a padló területén. A csapadék és az időjárással kapcsolatos erők optimálisan elvezethetők, és a sátor egész évben megbízható védelmet nyújt. A teljesen galvanizált acélcsövek kiváló védelmet nyújtanak a korrózió és az időjárás ellen.
 
Ponyva:
 
Az 550 g / m²-es PVC ponyva hasonló a teherautó ponyvához. A PVC ponyvát magas időjárási és UV-állóképesség jellemzi, ezért rendkívül tartós. +50 és -20 ° C közötti hőállósággal és 80+ magas UV-védelemmel a PVC ponyva megbízható védelmet nyújt minden évszakban. 
 
A raktársátorhoz javasoljuk viharvédelmi szett megvásárlását vagy a terméket a talajhoz, betonalaphoz való rögzítését, mert a termékhez járó garanciába nem tartozik bele a vihar, jégeső, hónyomás által a ponyvában és  a szerkezetben okozott kár.
 

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél, ÁTUTALÁSNÁL minden esetben ingyenes a szállítás! Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk! Szállítás költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap. Rendezvénysátrak, raktársátrak szállítása 7-9 munkanap. A terméket szállítmányozó szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap Rendezvénysátrak, raktársátrak szállítása 7-9 munkanap Ezt az opciót bruttó 100.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 200.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-7 munkanap alatt lehet, rendezvénysátorok, raktársátrak esetén a személyes átvétel 2 hét.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek