Professzionális raktársátor 8x16 m oldalmagasság 3,00m tolókapuval PVC 550g/m2 szürke

Ez a raktársátor, 3,0 méter oldalmagassággal és 4,4 méter gerinc magassággal, nagy belmagasságot, helyet biztosít. A könnyen kezelhető tolóajtónak köszönhetően nagyobb járművekkel is gyorsan és problémamentesen be lehet hajtani a sátorba. Ez a nagyon stabil raktársátor  alkalmas…
1 981 200 Ft
(1 560 000 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 9906 pont
Ez a raktársátor, 3,0 méter oldalmagassággal és 4,4 méter gerinc magassággal, nagy belmagasságot, helyet biztosít. A könnyen kezelhető tolóajtónak köszönhetően nagyobb járművekkel is gyorsan és problémamentesen be lehet hajtani a sátorba. Ez a nagyon stabil raktársátor  alkalmas egész éves használatra. A ponyva  kb. 550 g/m² PVC  anyagból UV-álló és 100%-ig vízálló. A 80+ magas fényvédelem védelmet nyújt a raktározott áruk számára az UV-sugárzás ellen.
Mérete:
Szélesség: 8,00 m
Hossza: 16,00 m
Oldal magassága: 3,00 m
Gerincmagasság: 4,40 m
Bejárat 1 mérete:  3,6 x 2,9 m
Bejárat 2 mérete: 6,0 x 2,9 m
Súly: 794 kg
Tartó szerkezet jellemzői:
Masszív acélváz, minden acélcső kívül-belül teljesen horganyzott.
Extra erős acélcső csatlakozók mérete:
kb. Átmérő: függőleges Ø 54 mm / vízszintes 42 mm
Extra erős, teljesen horganyzott acélcsövek mérete:
kb. Átmérő: függőleges Ø 50 mm / vízszintes 38 mm
Tető- és oldalerősítés,  átlós merevítők a sarkokban az oldalkeret megerősítésér.
A padlókeret többszörösére növeli a stabilitás, csökkenti a nem kívánt ponyvamozgásokat,a  padlókeret rugalmasan beépíthető az egyes elemekbe. A nem kívánt elemek, például a beviteli területen, elkerülhetők, ha egyszerűen kihagyjuk a megfelelő elemet. 
Extra nagy lábak, amely által biztonságosan rögzíthető bármilyen felületre a raktársátor. 
Bejárat:
Tolókapuval
Ponyva jellemzői:
Az  550 g / m² anyagvastagságú PVC ponyva hasonló a teherautó ponyvához.
A rácsos belső szövet a PVC ponyvát rendkívül kopásállóvá és szakadásállóvá teszi.
A PVC ponyvát magas időjárási és UV-állóság jellemzi, ezért rendkívül tartós. +50 és -20 ° C közötti hőállósággal és 80 + magas UV-védelemmel a PVC ponyva minden évszakban rendkívül megbízható védelemnek bizonyul. 
A raktársátorhoz külön vásárolható statikai csomag földhöz vagy beton alaphoz  való rögzítéshez!
Statikai csomag tartalma:
-rögzítő horgonyok sátor lábainak betonba vagy földbe történő rögzítéséhez
-tető megerősítés kiegészítő acélkábel rendszer
-sátor viharvédelem: ponyva rögzítése heveder, racsnis feszítő, horgony segítségével beton vagy földalapba.
A termékhez járó garanciába nem tartozik bele a vihar, jégeső, hónyomás által a ponyvában és a szerkezetben okozott kár, ezért kérjük gondoskodjon a termék megfelelő rögzítéséről!

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél, ÁTUTALÁSNÁL minden esetben ingyenes a szállítás! Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk! Szállítás költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. Rendezvénysátrak, raktársátrak szállítása 2 hét. A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap Rendezvénysátrak, raktársátrak szállítása 2 hét Ezt az opciót bruttó 50.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 100.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion
PayPal

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-7 munkanap alatt lehet, rendezvénysátorok, raktársátrak esetén a személyes átvétel 2 hét.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek