1603 5-7 munkanap INGYENES

Professzionális ponyva csarnok raktársátor 6x6m oldalmagasság 3,00m felhúzható kapuval, ponyva PVC szürke

Újdonság!
Egész évben használható masszív sátor.  A teljesen galvanizált acél szerkezet erősítő acél elemekkel ellenáll az időjárásnak. A ponyva  PVC anyagból készült. Az év minden szakaszában védi a termékeket és árukat az időjárás viszontagságaitól. A tető- és…
670 000 Ft
(527 559 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 3349 pont
Egész évben használható masszív sátor.  A teljesen galvanizált acél szerkezet erősítő acél elemekkel ellenáll az időjárásnak.
A ponyva  PVC anyagból készült. Az év minden szakaszában védi a termékeket és árukat az időjárás viszontagságaitól. A tető- és oldalsó ponyva egy darabból áll, ami magasabb stabilitást biztosít. Az integrált feszítőrendszerrel rendelkezik,  így későbbi újraállítása iss könnyen megoldható. A sátrat kiválóan lehet használni raktározásra, munkaterületként.
Mérete:
Szélesség: 6,00 m
Hossza: 6,00 m
Oldal magassága: 3,00m
Gerincmagasság: 4,10 m
Bejárat 1 mérete: 3,5 x 3,0 m
Bejárat 2 mérete: 4,0 x 3,3 m
Személyi bejáró mérete: . 0,75 x 2,0 m
Súly:297  kg
Tartó szerkezet jellemzői:
 Horganyzott acélcsövek mérete kb .: Ø 50mm, falvastagság 1,6 mm
Acélcső csatlakozók mérete:  kb .: Ø 54 mm, falvastagság 1,7 mm
A cinkötvözet védi az acélcsöveket kívül és belül, ezért ütésálló és karcálló
A  tárolósátor rendkívüli stabilitásának az extra erős acélcsöveknek,  valamint a tető és a padló további megerősítő elemeinek köszönheti.
A sátor megbízható védelmet nyújt egész évben.
Bejárat:
Felhúzható kapu
Ponyva jellemzői:
A PVC ponyva hasonló a teherautó ponyvához.
Szakítószilárdság: tető- és oldalponyva kb. 850 N vagy 85 kg DIN EN ISO 13934-1 szabvány szerint
A rácsos belső szövet a PVC ponyvát rendkívül kopásállóvá és szakadásállóvá teszi.
A PVC ponyvát magas időjárási és UV-állóság jellemzi, ezért rendkívül tartós. +50 és -20 ° C közötti hőállósággal és 80 + magas UV-védelemmel a PVC ponyva minden évszakban rendkívül megbízható védelemnek bizonyul.  
 Szél- és hóterhelést nem teszteltek a sátoron.  Erős szél és havazás esetén javasoljuk az ideiglenes szétszerelést.

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél vagy ÁTUTALÁSNÁL minden esetben DÍJTALAN a kiszállítás. Előreutaláshoz DÍJBEKÉRŐT küldünk. Szállítás költsége: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. A terméket szállítmányozó szállítja házhoz munkanapokon. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg. A számla magyar 27%-os ÁFÁval kerül kiállításra.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap Ezt az opciót bruttó 100.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás MPL futárszolgálattal


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 200.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-9 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek