Premium rendezvénysátor 5x10 m ponyva PE 350 fehér

Újdonság!
Ez a rendezvénysátor ideális céges vagy magán rendezvényekhez, esküvőhöz, fesztiválokhoz. Könnyű felépítésű pavilon, rendezvénysátor. Teljesen horganyzott  korrózióvédett acélcsövekkel rendelkezik.  A ponyva  PE anyagból készült, UV-álló és 100% -ig vízálló.…
260 000 Ft
(204 724 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 1299 pont
Ez a rendezvénysátor ideális céges vagy magán rendezvényekhez, esküvőhöz, fesztiválokhoz.
Könnyű felépítésű pavilon, rendezvénysátor. Teljesen horganyzott  korrózióvédett acélcsövekkel rendelkezik.  A ponyva  PE anyagból készült, UV-álló és 100% -ig vízálló.
A sátort gyors használatra tervezték. A kattintásos csatlakozásnak köszönhetően a konstrukció rendkívül gyorsan összeszerelhető és szétszerelhető szerszám nélkül. A kiváló minőségű kattintásos csatlakozás biztosítja az egyszerű kezelhetőséget és a hosszú élettartamot.
Viszonylag könnyű súlya miatt könnyen szállítható: tökéletes választás party szervezőknek, promóciókhoz, vásárokhoz vagy piacokhoz.
Modern, világos  ívelt ablakokkal elegáns parti sátor esküvőkre, születésnapokra, konfirmációkra és más ünnepi eseményekre.
Teljesen horganyzott acélcsövekkel rendelkezik amely megbízhatóan védi a korróziótól.
Mérete:
Alapterület: 5 x 10 m - 50 m²
Oldal magassága: kb. 2,0 m
Gerinc magassága: kb. 2,8 m
Oldalfal mérete:10 x 2 m
Súly: 76 kg
Tartó szerkezet jellemzői:
Acél csatlakozók mérete:
Átmérő: kb. 42 mm
Falvastagság: kb. 1 mm
Horganyzott acél csövek mérete:
Átmérő: kb. 38 mm
Falvastagság: kb. 0,9 mm
Anyaga: robosztus, stabil horganyzott acélszerkezet
Ponyva jellemezői:
Anyaga: Ponyva  PE
100% vízálló,
A ponyva szakítószilárdság: kb. 350 N vagy 35 kg a DIN EN ISO 13934-1 szabvány szerint, UV-védelem: 30+
A rendezvénysátorhoz  javasoljuk viharvédelmi szett megvásárlását vagy a sátor  talajhoz, betonalaphoz való rögzítését, mert a termékhez járó garanciába nem tartozik bele a vihar, jégeső, hónyomás által a ponyvában és  a szerkezetben okozott kár.

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél vagy ÁTUTALÁSNÁL minden esetben DÍJTALAN a kiszállítás. Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk. Szállítás költsége: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap. A terméket szállítmányozó szállítja házhoz munkanapokon. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg. A számla magyar 27%-os ÁFÁval kerül kiállításra.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap Ezt az opciót bruttó 100.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 200.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-9 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések


2023-10-17

Megvásároltam, hogy "kibővítsem" a "kerti bárunkat" a lányom 18. születésnapjára, és jövőbeli eseményekre is használhassam, miután hasonló bérlési árakat néztem.Nekem könnyen sikerült felállítanom személy szerint csak annyira volt szükségem segítségre, hogy egyenletesen felemeljem a sátrat a hosszúság mentén az álló állványokhoz illeszkedéshez.

Kapcsolódó termékek