1076 5-7 munkanap INGYENES

Raktársátor tároló ipari sátor 5x8 m ponyva PVC fehér

Újdonság!
Minőségi raktársátor, tároló sátor. A tároló sátor könnyen felállítható, horganyzott, korrózióálló acélkerettel és erős  PVC ponyvával rendelkezik.
338 000 Ft
(266 142 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 1690 pont
Minőségi raktársátor, tároló sátor.
A tároló sátor könnyen felállítható, horganyzott, korrózióálló acélkerettel és erős  PVC ponyvával rendelkezik.
A PVC ponyva magas, 80+  UV-álló és 100% -ig vízálló a hegesztett varratoknak köszönhetően.
Mérete:
Szélesség: 5,00 m
Hossz: 8,00 m
Oldalfal magasság kb. 2.00 m
A gerinc magassága körülbelül 2,75 m
Ajtó mérete 1. : 3,8 x 2,0 m
Ajtó mérete 2.: kb. 1,6 x 2,0 m
Súly: 124 kg
Tartó szerkezet jellemzői:
Ø acélcsövek: kb. 38 mm
Csövek falvastagsága:  kb. 1,1 mm
Ø acélcsatlakozó: kb. 42 mm
Csatlakozó falvastagság: kb. 1,3 mm
Ponyva jellemzői:
A PVC ponyva hasonló a teherautó ponyvához. A ponyva beépített szövethálóval rendelkezik, amely a PVC ponyvát szakadásállóvá és tartóssá teszi. A PVC ponyva megbízható védelmet nyújt minden évszakban.
Szakítószilárdság: tető- és oldalponyva kb. 700 N vagy 70 kg a DIN EN ISO 13934-1 szabvány szerint
A pavilonhoz javasoljuk viharvédelmi szett megvásárlását vagy a pavilon talajhoz, betonalaphoz való rögzítését, mert a termékhez járó garanciába nem tartozik bele a vihar, jégeső, hónyomás által a ponyvában és  a szerkezetben okozott kár.

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél vagy ÁTUTALÁSNÁL minden esetben DÍJTALAN a kiszállítás. Előreutaláshoz DÍJBEKÉRŐT küldünk. Szállítás költsége: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. A terméket szállítmányozó szállítja házhoz munkanapokon. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg. A számla magyar 27%-os ÁFÁval kerül kiállításra.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap Ezt az opciót bruttó 100.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás MPL futárszolgálattal


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 200.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-9 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek