2155 5-7 munkanap

Vákuumtartály, vákuumkamra, rozsdamentes acél 200x200 mm

Termék jellemzői:
52 490 Ft
(41 331 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 131 pont
Termék jellemzői:
18mm vastagságú fedél
Kamra méretei: 200 mm átmérő x 200 mm mélység
Tartály anyaga : rozsdamentes acél
Fedél anyaga: akry
Vákuumszivattyú csatlakoztatása: ¼
Falvastagság: 1,1 mm
Víz nyomás tesztelt
Extra vastag, átlátszó fedél
Kiváló minőségű szilikon tömítés, oldószerekkel kémiailag ellenálló (hőmérséklet: kb. 204 ° C-ig)
Glicerinnel töltött ipari vákuummérő
Acélhuzallal megerősített vákuumtömlő
Sárgarézből készült vákuumszivattyú-szerelvény (univerzálisan kompatibilis az összes vákuumszivattyú-csatlakozással, kifejezetten 37,5 fokos belső menetemelkedéssel tervezve, amely 32 és 45 fok közötti csatlakozású szivattyúkhoz illeszkedik.

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél, ÁTUTALÁSNÁL minden esetben ingyenes a szállítás! Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk! Szállítás költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap, rendezvénysátrak, raktársátrak kiszállítása 2 hét alatt történik. A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap Ezt az opciót bruttó 40.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap. A terméket a Magyar Posta Logisztika szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Utánvétes szállítás bruttó 40.000,-Ft vételárig válaszható! Szállítási költség 3960,-Ft-tól 4990,-Ft-ig.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-7 munkanap alatt lehet, rendezvénysátorok, raktársátrak esetén a személyes átvétel 2 hét.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek