Professzionális tűzálló raktársátor 8x16m oldalmagasság 4,00m standard ajtó, ponyva PVC szürke

Akciós!
Az akció időtartama: 2024-05-17 - A készlet erejéig.
Ez a professzionális…
2 640 000 Ft 2 532 000 Ft
(1 993 701 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 12660 pont
Ez a professzionális raktársátor egy stabil és erős konstrukció, mely egész évben ideális tárolóhelyet nyújt. A 4,0 méteres oldalmagasság és 5,4 méteres gerincmagasság bőséges teret biztosít a tároláshoz. Mindkét oldalon erős, cipzáras kapuk segítik a könnyű és gyors belépést a raktársátorba.
A teljesen horganyzott acélszerkezet, melyhez rögzítő alapkeret és tető megerősítő acélelemek tartoznak, időtálló megoldást kínál a tárolásra. A kiváló minőségű PVC ponyva pedig szakadásálló belső szövettel rendelkezik, ami biztosítja a tartósságot és a védelmet.
Mérete:
Szélesség: 8,00 m
Hossz:16,00 m
Oldalmagasság:  4,00 m
Gerincmagasság:  5,4 m
Bejárat 1. mérete: 6,0 x 4,25 m
Bejárat 2 mérete: 6,0 x 4,25 m
Súly: 725 kg  
Tartó szerkezet jellemzői:
Teljesen horganyzott extra erős acélcsövek mérete: 
kb.: Ø 50mm, falvastagság 1,6 mm
Acélcső csatlakozók mérete:  kb.: Ø 54 mm, falvastagság 1,7 mm
A cinkötvözet védi az acélcsöveket kívül-belül Ütés- és karcálló
Bejárat típusa:
cipzáras kapu
Ponyva jellemzői:
APVC ponyva hasonló a teherautó ponyvához.
Szakítószilárdság: tető- és oldalponyva kb. 2300 N vagy 230 kg DIN EN ISO 13934-1 szabvány szerint
A rácsos belső szövet a PVC ponyvát rendkívül kopásállóvá és szakadásállóvá teszi.
A PVC ponyvát magas időjárási és UV-állóság jellemzi, ezért rendkívül tartós. +50 és -20 ° C közötti hőállósággal és 80 + magas UV-védelemmel a PVC ponyva minden évszakban rendkívül megbízható védelemnek bizonyul.
A termékhez járó garanciába nem tartozik bele a vihar, jégeső, hónyomás által a ponyvában és a szerkezetben okozott kár, ezért kérjük gondoskodjon a termék megfelelő rögzítéséről!

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél vagy ÁTUTALÁSNÁL minden esetben DÍJTALAN a kiszállítás. Előreutaláshoz DÍJBEKÉRŐT küldünk. Szállítás költsége: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. A terméket szállítmányozó szállítja házhoz munkanapokon. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg. A számla magyar 27%-os ÁFÁval kerül kiállításra.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap Ezt az opciót bruttó 100.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás MPL futárszolgálattal


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 200.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-9 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek