Professzionális rendezvénysátor 8x16m, ponyva tűzálló PVC fehér erősített szerkezettel acélcső Ø 50mm

Akciós!
Az akció időtartama: 2024-06-07 - A készlet erejéig.
Extra erős rendkívül stabil szerkezetű rendezvénysátor céges vagy magán rendezvényekhez, esküvőhöz, fesztiválokhoz.Ez a parti sátor extra erős lábakkal, és további 2-3-szoros tetőerősítéssel rendelkezik. A PVC ponyva tűzálló, rendkívül tartós, időjárásálló…
1 391 000 Ft 1 265 000 Ft
(996 063 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 6325 pont
Extra erős rendkívül stabil szerkezetű rendezvénysátor céges vagy magán rendezvényekhez, esküvőhöz, fesztiválokhoz.Ez a parti sátor extra erős lábakkal, és további 2-3-szoros tetőerősítéssel rendelkezik. A PVC ponyva tűzálló, rendkívül tartós, időjárásálló és 100% vízálló.A ponyva extra szakadásálló rácsos belső szövettel rendelkezik és magas UV védelemmel 80+.Az oldalsó részek külön-külön rögzíthetők 2 m távolságra. Ez a különösen erős és nagyon stabil parti sátor ideális egész évben történő használatra. 
Mérete:
Alapterület 8 x 16m - 128,00 m²
Oldalmagasság kb. 2,0 m
A gerinc magassága 3,4 m
1. bejárat kb. 6,0 x 2,0 m
2. bejárat kb. 2,0 x 2,0 m
Oldalrész körülbelül 2 x 2 m
Súly: kb 412 kg
Tartó szerkezet jellemzői:
Extra erős cső acélcsatlakozó kb .: Ø 54mm / 42mm
Extra erős, horganyzott acélcsövek kb .: Ø 50mm / 38mm
Cink ötvözet védi a korróziót
A biztonságos csavar csatlakozás által (50 mm vastag menetes csavarok használata)az összes szerkezeti elem szorosan kapcsolódik egymáshoz átmenő csavarkötéssel.
Extra tető megerősítéssel rendelkezik.
Extra nagy lábak -  a biztonságos rögzítéshez.
Lábátmérő: kb. 11 cm
Minden oldalról biztonságosan rögzíthető csapokkal.
Ponyva jellemzői:
Ponyva anyaga: PVC ami hasonló a  teherautók ponyvájához hasonló.
Tetőponyva, oldalsó ponyvák szakítószilárdsága:  kb. 800 N vagy 80 kg a DIN EN ISO 13934-1 szabvány szerint.
 Az integrált rácsos szövet miatt a PVC ponyva rendkívül kemény és kopásálló. A PVC ponyvát magas időjárási és UV-állóképesség jellemzi, ezért rendkívül tartós. +50 - -20 ° C hőmérsékleti ellenállás és 80+ magas UV-védelem mellett a PVC ponyva rendkívül megbízható védelmet nyújt minden évszakban.
A teljes ponyva tűzbiztos, a legfrissebb EN-13501-1 szerinti EU szabvány szerint tanúsítvánnyal rendelkezik, ezért égésgátló, alkalmas a nyilvános helyiségekben történő felhasználásra.
A sátorhoz javasoljuk viharvédelmi szett megvásárlását vagy a sátor talajhoz, betonalaphoz való rögzítését.
A termékhez járó garanciába nem tartozik bele a vihar, jégeső, hónyomás által a ponyvában és  a szerkezetben okozott kár.

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél vagy ÁTUTALÁSNÁL minden esetben DÍJTALAN a kiszállítás. Előreutaláshoz DÍJBEKÉRŐT küldünk. Szállítás költsége: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. A terméket szállítmányozó szállítja házhoz munkanapokon. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg. A számla magyar 27%-os ÁFÁval kerül kiállításra.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap Ezt az opciót bruttó 100.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás MPL futárszolgálattal


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 200.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-9 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek