Professzionális raktársátor, tárolósátor 8x16 m oldalmagasság 4,00m, felhúzható kapuval ponyva PVC szürke

Professzionális sátorcsarnok, raktársátor egész évben használható,4,0 m-es oldalmagasságával és 5,4 m-es gerincmagasságával rengeteg helyet kínál tárolásra.A teljesen horganyzott acélszerkezet rögzítő alapkerettel és a tető erősítéssel rendelkezik.A kiváló minőségű,PVC…
1 715 000 Ft
(1 350 394 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 8575 pont
Professzionális sátorcsarnok, raktársátor egész évben használható,4,0 m-es oldalmagasságával és 5,4 m-es gerincmagasságával rengeteg helyet kínál tárolásra.A teljesen horganyzott acélszerkezet rögzítő alapkerettel és a tető erősítéssel rendelkezik.A kiváló minőségű,PVC ponyva, szakadásálló belső szövettel rendelkezik.
Szélesség: 8,00 m
Hossz:16,00 m
Oldalmagasság:  4,00 m
Gerincmagasság:  5,4 m
1. kapu mérete:3,5 x 3,9 m
2. kapu mérete: 6,0 x 3,9 m
Személyi bejáró mérete: 1,0 x 2,0 m
Súly: 798  kg
Tartó szerkezet jellemzői:
Masszív acélváz, minden acélcső kívül-belül teljesen horganyzott.
Extra erős acélcső csatlakozók mérete: 
Átmérő: függőleges Ø 54 mm / vízszintes 42 mm
Extra erős, teljesen horganyzott acélcsövek mérete: 
Átmérő: függőleges Ø 50 mm / vízszintes 38 mm
Tető- és oldalerősítés - a nagyobb teherbírásért, átlós merevítők a sarkokban az oldalkeret megerősítésére.
A padlókeret többszörösére növeli a stabilitást ,oldalsó panelek rögzíthetők rá,  csökkenti a nem kívánt ponyvamozgásokat.
A padlókeret rugalmasan beépíthető az egyes elemekbe. A nem kívánt elemek, például a bejárati  területen, elkerülhetők ha egyszerűen kihagyjuk a megfelelő elemet.
Extra nagy lábak - biztonságosan rögzíthető bármilyen felületre!
Bejárat típusa:
Nagy, gyorsan nyitható felhúzható kapu. A felhúzható kapunak köszönhetően akár nagyobb járművekkel is gyorsan és egyszerűen be lehet állni.
Ponyva jellemzői:
A PVC ponyva hasonló a teherautó ponyvához.
Szakítószilárdság: tető- és oldalponyva kb. 850 N vagy 85 kg a DIN EN ISO 13934-1 szabvány szerint
A tető- és oldalponyva - 100%-ban vízálló.
A rácsos belső szövet a PVC ponyvát rendkívül kopásállóvá és szakadásállóvá teszi.
A PVC ponyvát magas időjárási és UV-állóság jellemzi, ezért rendkívül tartós. +50 és -20 ° C közötti hőállósággal és 80 + magas UV-védelemmel a PVC ponyva minden évszakban rendkívül megbízható védelemnek bizonyul.
A termék garanciája nem vonatkozik a viharból, jégesőből vagy hónyomásból eredő károkra. Kérjük, biztosítsa a termék megfelelő rögzítését, hogy elkerülje az ilyen jellegű sérüléseket!
 

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél vagy ÁTUTALÁSNÁL minden esetben DÍJTALAN a kiszállítás. Előreutaláshoz DÍJBEKÉRŐT küldünk. Szállítás költsége: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. A terméket szállítmányozó szállítja házhoz munkanapokon. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg. A számla magyar 27%-os ÁFÁval kerül kiállításra.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap Ezt az opciót bruttó 100.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás MPL futárszolgálattal


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 200.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-9 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek