4245 5-7 munkanap 12 hó

Professzionális raktársátor, tároló sátor 4x8 m ponyva PVC 500g/m2 szürke

Újdonság!
A raktársátor könnyen felállítható, horganyzott, korrózióálló, időjásárálló acélkerettel és erős, 500 g / m²-es PVC ponyvával rendelkezik.
276 900 Ft
(218 032 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 1384 pont
A raktársátor könnyen felállítható, horganyzott, korrózióálló, időjásárálló acélkerettel és erős, 500 g / m²-es PVC ponyvával rendelkezik.
A PVC ponyva magas, 80+  UV-álló és 100% -ig vízálló.
Mérete:
Szélesség: 4,00 m
Hossz: 8.00 m
Oldalfal magasság kb. 2.00 m
A gerinc magassága körülbelül 3,1 m
Ajtó mérete 1. :3,0 x 2,0 m
Ajtó mérete 2.: 1,2 x 2,0 m
Súly: 122 kg
Tartó szerkezet jellemzői:
Minden acélcső belülről és kívülről teljesen horganyzott. Nem érzékeny az ütésekre és a karcolásokra.
Acélcső csatlakozó mérete kb .: Ø 42 mm, falvastagság 1,3 mm
Teljesen horganyzott acélcsövek mérete: kb .: Ø 38 mm, falvastagság 1,1 mm
Ponyva jellemzői:
Az 500 g / m²-es PVC ponyva hasonló a teherautó ponyvához. A ponyva beépített szövethálóval rendelkezik, amely a PVC ponyvát szakadásállóvá és tartóssá teszi. A PVC ponyva megbízható védelmet nyújt minden évszakban.
A PVC ponyvát magas időjárási és UV-állóképesség jellemzi, és nagyon tartós. +50-tól -20 ° C-.ig terjedő hőmérsékleti ellenállás és 80+ magas UV-védelem mellett a PVC ponyva megbízható védelmet nyújt minden évszakban
A raktársátorhoz javasoljuk viharvédelmi szett megvásárlását vagy a pavilon talajhoz, betonalaphoz való rögzítését, mert a termékhez járó garanciába nem tartozik bele a vihar, jégeső, hónyomás által a ponyvában és  a szerkezetben okozott kár.

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél, ÁTUTALÁSNÁL minden esetben ingyenes a szállítás! Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk! Szállítás költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap Ezt az opciót bruttó 40.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap. A terméket a Magyar Posta Logisztika szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Utánvétes szállítás bruttó 40.000,-Ft vételárig válaszható! SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG: 2.920,-Ft-tól 4990,-Ft-ig!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-7 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek