Professzionális raktársátor, tároló sátor 4x6 m ponyva PVC 500g/m2 szürke erősített szerkezettel

Tároló sátor ideális hosszabb, szezonális használatra.
350 000 Ft
(275 591 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 1750 pont
Tároló sátor ideális hosszabb, szezonális használatra. Az egyedi ponyvaelemeknek köszönhetően nagyfokú stabilitást kínál. sátor megerősített oszlopokkal rendelkezik, rögzítő padlóvázzal és további tetőerősítésekkel. Az erős, kb. 500 g / m² 20 nehéz PVC ponyva UV és 100% vízálló a hegesztett varratoknak köszönhetően. A magas 80+ fényvédő tényező ideálisan védi a tárolt árut az UV sugárzástól.
Mérete:
Szélesség: 4,00 m
Hossz: 6.00 m
Oldalfal magasság kb. 2.00 m
A gerinc magassága körülbelül 3,1 m
Ajtó mérete 1. :3,0 x 2,0 m
Ajtó mérete 2.: kb. 1,2 x 2,0 m
Súly: 124 kg
Tartó szerkezet jellemzői:
Tető ponyva: kb. 500 g / m²; 100% PVC
Oldalsó részek: kb. 500 g / m²
Acélcsövek: kb. 38 mm
Csövek falvastagsága:  kb. 1,1 mm
Ø acélcsatlakozó : kb. 42 mm
Csatlakozó falvastagság: kb. 1,4 mm
A raktársátor padlókerettel és kiegészítő tetőerősítésekkel rendelkezik a nagyobb stabilitás elérése érdekében.
A padlókeret rugalmasan beépíthető az egyes elemekbe. A bejárati területen a nemkívánatos botlásveszély elkerülhető a megfelelő elem egyszerű elhagyásával, a stabilitás veszélyeztetése nélkül.
A padlókeret a talajhoz rögzíti a lábat, többszörösére növeli a stabilitást. Oldalsó panelek rögzíthetők rá, csökkenti a nem kívánt ponyvamozgásokat.
 
Ponyva jellemzői:
Az 500 g / m²-es PVC ponyva hasonló a teherautó ponyvához. A ponyva beépített szövethálóval rendelkezik, amely a PVC ponyvát szakadásállóvá és tartóssá teszi. A PVC ponyva megbízható védelmet nyújt minden évszakban.
A raktársátorhoz  javasoljuk viharvédelmi szett megvásárlását vagy a pavilon talajhoz, betonalaphoz való rögzítését, mert a termékhez járó garanciába nem tartozik bele a vihar, jégeső, hónyomás által a ponyvában és  a szerkezetben okozott kár.

 

 

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél vagy ÁTUTALÁSNÁL minden esetben DÍJTALAN a kiszállítás. Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk. Szállítás költsége: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap. A terméket szállítmányozó szállítja házhoz munkanapokon. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg. A számla magyar 27%-os ÁFÁval kerül kiállításra.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap Ezt az opciót bruttó 100.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 200.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-9 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek