Professzionális raktársátor, tároló, műhelysátor 4x6 m ponyva 500g/m2 sötétzöld

A raktársátor könnyen felállítható, horganyzott, korrózióálló, időjárásálló acélkerettel és erős, 500 g / m²-es PVC ponyvával rendelkezik.
338 000 Ft
(266 142 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 3380 pont
A raktársátor könnyen felállítható, horganyzott, korrózióálló, időjárásálló acélkerettel és erős, 500 g / m²-es PVC ponyvával rendelkezik.
A PVC ponyva magas, 80+  UV-álló és 100% -ig vízálló.
Mérete:
Szélesség: 4,00 m
Hossz: 6.00 m
Oldalfal magasság kb. 2.00 m
A gerinc magassága körülbelül 3,1 m
Ajtó mérete 1. : 2,0 x 2,0 m
Ajtó mérete 2.: kb. 1,0 x 2,0 m
Súly: 94 kg
Tartó szerkezet jellemzői:
Masszív acélváz.
Minden acélcső kívül-belül teljesen horganyzott. 
Acélcső csatlakozók mérete:
kb.: Ø 42 mm, falvastagság 1,3 mm
Teljesen horganyzott acélcsövek mérete
kb.: Ø 38 mm, falvastagság 1,1 mm
Ponyva jellemzői:
Az 500 g / m²-es PVC ponyva hasonló a teherautó ponyvához. A PVC ponyvát magas időjárás- és UV-állóság jellemzi.
A +50 és -20 °C közötti hőmérsékletállóságával és a magas, 80+ UV-védelemmel a PVC ponyva az év bármely szakában megbízható védelemnek bizonyul.
A raktársátorhoz javasoljuk viharvédelmi szett megvásárlását vagy a sátor talajhoz, betonalaphoz való rögzítését.
A termékhez járó garanciába nem tartozik bele a vihar, jégeső, hónyomás által a ponyvában és  a szerkezetben okozott kár
 

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél, ÁTUTALÁSNÁL minden esetben ingyenes a szállítás! Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk! Szállítás költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap. Rendezvénysátrak, raktársátrak szállítása 7-9 munkanap. A terméket szállítmányozó szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap Rendezvénysátrak, raktársátrak szállítása 7-9 munkanap Ezt az opciót bruttó 100.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 200.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-7 munkanap alatt lehet, rendezvénysátorok, raktársátrak esetén a személyes átvétel 2 hét.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek