Professzionális raktársátor, tároló sátor 3x6 m ponyva PVC 500g/m2 zöld

Újdonság!
Minőségi raktársátor, tároló sátor. A gazdaságos tároló…
294 640 Ft
(232 000 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 1473 pont
Minőségi raktársátor, tároló sátor.
A gazdaságos tároló sátor könnyen felállítható, horganyzott, korrózióálló acélkerettel és erős, 500 g / m²-es PVC ponyvával rendelkezik.
A PVC ponyva magas, 80+  UV-álló és 100% -ig vízálló a hegesztett varratoknak köszönhetően.
Mérete:
Szélesség: 3,00 m
Hossz: 6.00 m
Oldalfal magasság kb. 2.00 m
A gerinc magassága körülbelül 2,9 m
Ajtó mérete 1. : 2,0 x 2,0 m
Ajtó mérete 2.: kb. 1,0 x 2,0 m
Súly: 80kg
 Tartó szerkezet jellemzői:
Minden acélcső kívül-belül teljesen horganyzott. 
Acélcső csatlakozók mérete:
kb.: Ø 42 mm
Teljesen horganyzott acélcsövek mérete: 
kb.: Ø 38 mm
Ponyva jellemzői:
Az 500 g / m²-es PVC ponyva hasonló a teherautó ponyvához.
A PVC ponyvát magas időjárás- és UV-állóság jellemzi, és nagyon tartós. A ponyva 100%-ban vízálló.
A PVC ponyva +50 és -20 °C közötti hőmérsékletállóságával és magas, 80+ UV-védelmével az év bármely szakában megbízható védelemnek bizonyul.
 A raktársátorhoz  javasoljuk viharvédelmi szett megvásárlását vagy a sátor talajhoz, betonalaphoz való rögzítését, mert a termékhez járó garanciába nem tartozik bele a vihar, jégeső, hónyomás által a ponyvában és  a szerkezetben okozott kár.

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél, ÁTUTALÁSNÁL minden esetben ingyenes a szállítás! Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk! Szállítás költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. Rendezvénysátrak, raktársátrak szállítása 2 hét. A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap Rendezvénysátrak, raktársátrak szállítása 2 hét Ezt az opciót bruttó 50.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 50.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-7 munkanap alatt lehet, rendezvénysátorok, raktársátrak esetén a személyes átvétel 2 hét.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek