1668 5-7 munkanap INGYENES

Professzionális extra erős rendezvénysátor 4x8 m, ponyva tűzálló PVC fehér oldalfalmagasság+ 2,6m

Újdonság!
Extra erős rendkívül stabil szerkezetű rendezvénysátor céges vagy magán rendezvényekhez, esküvőhöz, fesztiválokhoz Gyorsan összeszerelhető konstrukcióval rendelkezik, teljesen horganyzott, korróziómentes acélból áll. A ponyva extra erős tűzálló  PVC…
586 000 Ft
(461 417 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 2929 pont
Extra erős rendkívül stabil szerkezetű rendezvénysátor céges vagy magán rendezvényekhez, esküvőhöz, fesztiválokhoz
Gyorsan összeszerelhető konstrukcióval rendelkezik, teljesen horganyzott, korróziómentes acélból áll.
A ponyva extra erős tűzálló  PVC ponyva, amely  erős és szakadásálló rácsos belső szövettel rendelkezik. A ponyva 50+ UV álló rendkívül tartós, időjárásálló és 100% -ban vízálló. Az oldalsó részek külön-külön rögzíthetők 2 m távolságra.
Mérete:
Alapterület 4 x 8m - 32,00 m²
Oldalmagasság kb. 2,6 m
A gerinc magassága kb. 3,7 m
Oldalrész kb. 2 x 2,60 m
Bejárat 1. mérete: 3,0 x 2,6 m
Bejárat 2. mérete: 1,2 x 2,6 m
Súly: 216 kg
Tartó szerkezet jellemzői:
Extra erős acélcső csatlakozók:
Átmérő: függőleges Ø 54mm / vízszintes 42mm
Extra erős, teljesen horganyzott acélcsövek mérete:
Átmérő: függőleges Ø 50mm / vízszintes 38mm
A talp átmérője kb. 11 cm
Extra tető megerősítéssel rendelkezik.
A padlókeret csökkenti a nem kívánt ponyvamozgásokat.A padlókeret egyedi elemekből rugalmasan összeállítható. A belépési területen nem kívánt akadályokat könnyen elkerülhetjük a megfelelő elem kihagyásával anélkül hogy veszélyeztetnénk az stabilitást.
Ponyva jellmezői:
A PVC ponyva hasonló a teherautó ponyvához.
A ponyva szakítószilárdsága: tető- és oldalponyva kb. 1400 N vagy 140 kg a DIN EN ISO 13934-1 szabvány szerint.Az integrált rácsos szövet miatt a PVC ponyva rendkívül kemény és kopásálló. A PVC ponyvát magas időjárási és UV-állóképesség jellemzi, ezért rendkívül tartós. -20 ° C 50 ° C hőmérsékleti ellenállás és 50+ magas UV-védelem mellett a PVC ponyva rendkívül megbízható védelmet nyújt minden évszakban.
A teljes ponyva tűzbiztos, a legfrissebb EN-13501-1 szerinti EU szabvány szerint tanúsítvánnyal rendelkezik, ezért égésgátló, és ezért alkalmas a nyilvános helyiségekben történő felhasználásra.
A rendezvénysátorhoz javasoljuk viharvédelmi szett megvásárlását vagy a pavilon talajhoz, betonalaphoz való rögzítését.
A termékhez járó garanciába nem tartozik bele a vihar, jégeső, hónyomás által a ponyvában és  a szerkezetben okozott kár.

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél vagy ÁTUTALÁSNÁL minden esetben DÍJTALAN a kiszállítás. Előreutaláshoz DÍJBEKÉRŐT küldünk. Szállítás költsége: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. A terméket szállítmányozó szállítja házhoz munkanapokon. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg. A számla magyar 27%-os ÁFÁval kerül kiállításra.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap Ezt az opciót bruttó 100.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás MPL futárszolgálattal


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 200.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-9 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!