1807 5-7 munkanap INGYENES

Takarmánytároló, állattaró sátor sátorgarázs 6x6m ponyva tűzálló PVC talajrögzítéssel

Ez a típusú takarmány tároló sátor különösen erős szerkezeti profiljáról ismert, amely akár hatszoros erősítéssel rendelkezik, így maximális stabilitást biztosít. Ezenkívül az összes tartóláb extra nagy talplemezekkel van rögzítve a talajon. A tető- és oldalsátor egy…
954 000 Ft
(751 181 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 4770 pont
Ez a típusú takarmány tároló sátor különösen erős szerkezeti profiljáról ismert, amely akár hatszoros erősítéssel rendelkezik, így maximális stabilitást biztosít. Ezenkívül az összes tartóláb extra nagy talplemezekkel van rögzítve a talajon. A tető- és oldalsátor egy darabból készül, így még nagyobb stabilitást nyújt. Egy beépített feszítőrendszer segítségével a sátrponyvát kifeszítik és meghúzzák. A ponyva későbbi újraállítása is könnyen megoldható. Beépített szellőzőnyílások hatékony légkeringést biztosítanak és megakadályozzák a nedvesség képződését.
Mérete:
Szélesség kb. 6m
Hossz kb. 6 m
Oldalmagasság kb. 2,7 m
Csúcsmagassága kb. 3,6 m
Kapu mérete: 4,1 x 2,9 m
Súly: 365 kg
Szerkezete:
Szerkezete olyan tervezésű, hogy képes legyen nagyon magas terheléseknek ellenállni. Az alapját egy extra erős ovális cinkbevonatos acélcső profil képezi, melynek falvastagsága kb. 1,9 mm. További megerősítésként a oldalfalakban vízszintes és átlós acél merevítő rudak találhatók, valamint a tetőben további átlós hordozók. A pontos gyártási minőség, a nagy talplemezek és a biztonságos talajrögzítés ezt a szerkezetet egy erős ligetfedéllé teszik, amely hosszú időn keresztül megbízható védelmet nyújt.
Az erős ovális csőprofil  könnyedén elviszi és elvezeti a terheléseket. Az összes acélcső teljesen cinkbevonatú, így optimális védelmet nyújt a korrózió ellen.
Acélcsövek kb. 70x43 mm, falvastagság kb. 1,9 mm
A cinkötvözet a belső és a külső acélcsöveket is védi.
Oldalfal megerősítés
Átlós merevítők minden oldalsó sarok elemen az oldalváz további megerősítéséhez
Akár hatszoros vízszintes megerősítés
Ponyva:A strapabíró PRIMEtex ponyva modern és különösen erős egész éves használatra tervezve  extrém környezeti feltételek mellett. Magas minőségű öntött PVC-ből készül, mely teljesen körbeveszi az integrált és kifejezetten finom hálós belső szerkezetet. Ez teszi a PRIMEtex-ponyvát rendkívül strapabírónak, háromszor szakadásállóbbá a szokásos PVC-ponyváknál. Kiemelkedő szakítószilárdsággal rendelkezik, 2300 N vagy 230 kg terhelésig, és kiváló időjárás- és UV-állósággal rendelkezik, így rendkívül hosszú élettartamú. A maximális UV-védelemmel és tűzbiztonsági tanúsítvánnyal a PRIMEtex-ponyva megbízható védelmet nyújt akár közösségi területeken is. A fényes és sima kinézet könnyen tisztítható. A PRIMEtex-ponyva tulajdonságait egy német intézet a jelenleg érvényes DIN szabványok szerint tesztelte és igazolta.
Összeszerelés:
Egyszerű összeszerelés előzetes ismeretek nélkül, könnyen érthető összeszerelési útmutató és jelöléssel ellátott alkatrészek segítségével.
Összeszerelés saját kezűleg lehetséges. Alapozás nem szükséges. Az összeszereléshez szokásos szerszámok szükségesek.


  •  
Rögzítés (választható): beton alaphoz, föld alaphoz

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél vagy ÁTUTALÁSNÁL minden esetben DÍJTALAN a kiszállítás. Előreutaláshoz DÍJBEKÉRŐT küldünk. Szállítás költsége: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. A terméket szállítmányozó szállítja házhoz munkanapokon. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg. A számla magyar 27%-os ÁFÁval kerül kiállításra.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap Ezt az opciót bruttó 100.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás MPL futárszolgálattal


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 200.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-9 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek