2058 5-7 munkanap INGYENES

Takarmánytároló, állattaró sátor sátorgarázs 3,3x3,2 m PVC 550 g/m²

194 000 Ft
(152 756 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 969 pont
Ez az állattartó sátor ideális helyszínt biztosít nagyobb méretű állatok, például lovak, juhok vagy marhák számára. Használható szélsőséges időjárási körülmények között vagy ideiglenes tartózkodáshoz legelőn, réten vagy karám területén.
A sátor anyaga és oldalai 100% PVC-ből készültek, ami védi az állatokat a napsugárzástól és az esőtől. Két ajtóval rendelkezik, melyeket könnyen fel lehet húzni, így kényelmet biztosítanak különböző méretű állatok számára. Az acélváz tartós és ellenáll az időjárási viszontagságoknak.
Az összeszerelés egyszerű. Fontos, hogy ne használja rossz időben, például erős szélben vagy heves esőben.
Jellemzők:
Szín: sötétzöld
Anyag: PVC-szövet, horganyzott acél
Méret: 3,3 x 3,2 x 2,56 méter (Hossz x Szélesség x Magasság)
Cső átmérője: 42 mm és 25 mm
Oldal magassága: 2,13 méter
Összeszerelés szükséges
A csomag tartalma: tetőponyva, csőváz, 2 ajtó, rögzítőkötél, csavarok és cövekek
 
Rögzítés (választható): beton alaphoz, föld alaphoz

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél vagy ÁTUTALÁSNÁL minden esetben DÍJTALAN a kiszállítás. Előreutaláshoz DÍJBEKÉRŐT küldünk. Szállítás költsége: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. A terméket szállítmányozó szállítja házhoz munkanapokon. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg. A számla magyar 27%-os ÁFÁval kerül kiállításra.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap Ezt az opciót bruttó 100.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás MPL futárszolgálattal


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 200.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-9 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek