Professzionális raktársátor, csarnoksátor, hangársátor 6x24m 4,0 m oldalmagasság, tűzáló ponyva 720g/m2 PVC, kapu 4,1x4,0 m

Professzionális egész évben használható raktársátor.  A teljesen horganyzott acélszerkezet rögzítő alapkerettel és a tető…
4 534 000 Ft
(3 570 079 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 22670 pont
Professzionális egész évben használható raktársátor.
 A teljesen horganyzott acélszerkezet rögzítő alapkerettel és a tető megerősítő acélelemeivel időtálló megoldást kínál tárolásra.
A kiváló minőségű,  720g / m² nehéz PVC ponyva, szakadásálló belső szövettel rendelkezik.
Mérete:
Szélesség: 6,00 m
Hossz:24,00 m
Oldalmagasság:  4,00 m
Gerincmagasság:  5,05 m
Kapu mérete: 4,1 x 4,0 m
Súly: 1441 kg
Tartó szerkezet jellemzői:
Acélcsövek mérete:  kb .: 70x43 mm,
Falvastagság kb. 1,9 mm
A cinkötvözet kívül és belül védi az acélcsöveket.
A raktársátor  kialakítását úgy tervezték, hogy nagyon nagy terheléseket is kibírjon. Ennek alapja az extra erős ovális csőprofil, amely teljesen horganyzott acélból készül, és amelynek falvastagsága kb. 1,9 mm. A további megerősítés érdekében vízszintes és átlós acéltartókat építenek az oldalfalakba, valamint további kereszttartókat a tetőbe. 
Ponyva jellemzői:
Az 720g / m² anyagvastagságú PVC ponyva extra erős, kiváló minőségű PVC-ből áll.
A rácsos belső szövet a PVC ponyvát rendkívül kopásállóvá és szakadásállóvá teszi.
A PVC ponyvát magas időjárási és UV-állóság jellemzi, ezért rendkívül tartós. +50 és -30 ° C közötti hőállósággal és 80 + magas UV-védelemmel a PVC ponyva minden évszakban rendkívül megbízható védelemnek bizonyul. 
A raktársátorhoz külön vásárolható statikai csomag földhöz vagy beton alaphoz  való rögzítéshez!
Statikai csomag tartalma:
-rögzítő horgonyok sátor lábainak betonba vagy földbe történő rögzítéséhez
-tető megerősítés kiegészítő acélkábel rendszer
-sátor viharvédelem: ponyva rögzítése heveder, racsnis feszítő, horgony segítségével beton vagy földalapba.
A termékhez járó garanciába nem tartozik bele a vihar, jégeső, hónyomás által a ponyvában és a szerkezetben okozott kár, ezért kérjük gondoskodjon a termék megfelelő rögzítéséről!

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél, ÁTUTALÁSNÁL minden esetben ingyenes a szállítás! Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk! Szállítás költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. Rendezvénysátrak, raktársátrak szállítása 2 hét. A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap Rendezvénysátrak, raktársátrak szállítása 2 hét Ezt az opciót bruttó 50.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 50.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-7 munkanap alatt lehet, rendezvénysátorok, raktársátrak esetén a személyes átvétel 2 hét.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek