Professzionális tűzálló rendezvénysátor 4x6 m, ponyva PVC erősített szerkezettel fehér

Extra erős rendkívül stabil szerkezetű rendezvénysátor céges vagy magán rendezvényekhez, esküvőhöz, fesztiválokhoz. Gyorsan összeszerelhető konstrukcióval rendelkezik, szerkezete teljesen horganyzott, korróziómentes acélból áll. A ponyva extra erős tűzálló…
389 000 Ft
(306 299 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 1944 pont
Extra erős rendkívül stabil szerkezetű rendezvénysátor céges vagy magán rendezvényekhez, esküvőhöz, fesztiválokhoz.
Gyorsan összeszerelhető konstrukcióval rendelkezik, szerkezete teljesen horganyzott, korróziómentes acélból áll.
A ponyva extra erős tűzálló 500 g / m² vastagságú  PVC ponyva, amely  erős és szakadásálló rácsos belső szövettel rendelkezik. A ponyva 50+ UV álló rendkívül tartós, időjárásálló és 100% -ban vízálló. Az oldalsó részek külön-külön rögzíthetők 2 m távolságra.
Mérete:
4 x 6m - 24,00 m²
Oldalfal magasság: 2,00 m
Gerincmagasság: 3,1 m
Oldalrész mérete: 2 x 2 m
Bejárat 1 mérete: 3,00 x 2,00 m
Bejárat 2 mérete: 1,20 x 2,00 m
Súly: 119 kg
Tartó szerkezet jellemzői:
A rendezvénysátor különleges stabilitását a tető- és padlóterületén található extra megerősítő elemeknek köszönheti. Így az időjárási hatások optimálisan elvezethetők, és a sátor megbízható védelmet nyújt. A teljesen cinkbevonatolt acélcsövek kiválóan védenek a korróziótól és az időjárási viszonyoktól, és kevésbé érzékenyek az ütésekre.
Acélcső csatlakozók mérete:  kb.: Ø 42mm
Teljesen horganyzott acélcsövek mérete: kb.: Ø 38mm
A cinkötvözet véd a korrózió ellen.
Tetőerősítés megnövekedett általános stabilitás,  megnövelt tetőterhelhetőség.
Padlókeret többszörösére növeli a stabilitást, oldalsó panelek rögzíthetők rá,  csökkenti a nem kívánt ponyvamozgásokat.
A padlókeret rugalmasan beépíthető az egyes elemekbe. A bejárati területen a nemkívánatos botlásveszély elkerülhető a megfelelő elem egyszerű elhagyásával, a stabilitás veszélyeztetése nélkül.
Extra nagy lábak – minden talajon biztonságosan rögzíhető.
Növelt általános stabilitás: Az acélelemek segítenek megerősíteni az egész tető szerkezetét. A tető jobban ellenáll a szélterheléseknek, viharsérüléseknek és más külső hatásoknak.Növelt tetőterhelhetőség: Az extra acél merevítések és elemek lehetővé teszik, hogy a tető nagyobb terhelést bírjon el.
Ponyva jellemzői:
A  PVC ponyva hasonló a teherautó ponyvához.
Szakítószilárdság: Tető- és oldalponyva kb. 750 N vagy 75 kg a DIN EN ISO 13934-1 szabvány szerint.
Az integrált rácsos szövet miatt a PVC ponyva rendkívül kemény és kopásálló. A PVC ponyvát magas időjárási és UV-állóképesség jellemzi, ezért rendkívül tartós. -20 ° C 50 ° C közötti hőállósággal és 50 + magas UV-védelemmel a PVC ponyva rendkívül megbízható védelmet nyújt minden évszakban.
100% vízálló és UV-álló, UV védelem: 50+

A teljes ponyva tűzbiztos, a legfrissebb EN-13501-1 szerinti EU szabvány szerint tanúsítvánnyal rendelkezik, ezért égésgátló, és ezért alkalmas a nyilvános helyiségekben történő felhasználásra.
A rendezvénysátorhoz javasoljuk viharvédelmi szett megvásárlását vagy a sátor  talajhoz, betonalaphoz való rögzítését.
A termékhez járó garanciába nem tartozik bele a vihar, jégeső, hónyomás által a ponyvában és  a szerkezetben okozott kár.

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél vagy ÁTUTALÁSNÁL minden esetben DÍJTALAN a kiszállítás. Előreutaláshoz DÍJBEKÉRŐT küldünk. Szállítás költsége: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. A terméket szállítmányozó szállítja házhoz munkanapokon. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg. A számla magyar 27%-os ÁFÁval kerül kiállításra.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap Ezt az opciót bruttó 100.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás MPL futárszolgálattal


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 200.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-9 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Kapcsolódó termékek