1218 5-7 munkanap INGYENES

Platformkocsi, gipszkarton szállító kézikocsi 800 kg terhelhetőség

A gipszkarton szállító kocsi 800 kg-os teherbírással hatékony megoldást kínál terjedelmes anyagok, például fapanelek, ajtók és ablakok szállítására. A hegesztett acélszerkezet biztosítja a kocsi stabilitását és hosszú élettartamát. Az egyoldalas tábla-tartó és a spaniferek…
89 400 Ft
(70 394 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 447 pont
A gipszkarton szállító kocsi 800 kg-os teherbírással hatékony megoldást kínál terjedelmes anyagok, például fapanelek, ajtók és ablakok szállítására. A hegesztett acélszerkezet biztosítja a kocsi stabilitását és hosszú élettartamát. Az egyoldalas tábla-tartó és a spaniferek segítségével a szállítás biztonságos, a tárgyak nem mozdulnak el. A négy gumi elasztikus kerék sima mozgást biztosít, kettő kormányozható és kettő fix kerék. A keskeny, mindössze 58 cm-es szélesség révén a kocsi szűk helyeken és ajtókon is átfér. Így optimalizálhatja munkafolyamatait és könnyedén mozgathatja a nehéz anyagokat.
Mérete:
126x58x118 cm
Két forgó és két fix görgő Ø 145 mm
Súly: 25 kg
Anyaga: fém

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél vagy ÁTUTALÁSNÁL minden esetben DÍJTALAN a kiszállítás. Előreutaláshoz DÍJBEKÉRŐT küldünk. Szállítás költsége: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. A terméket szállítmányozó szállítja házhoz munkanapokon. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg. A számla magyar 27%-os ÁFÁval kerül kiállításra.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap Ezt az opciót bruttó 100.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás MPL futárszolgálattal


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 200.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-9 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!