XXL Professzionális raktársátor, csarnoksátor,ipari sátor 8x20x3 m kapu 4x3,4 m extra erős tűzálló PRIMEtex PVC ponyva statikai csomaggal föld alaphoz

Extra erős raktársátor, csarnoksátor statikai csomaggal föld alaphoz.  Minden időjárási körülmény között használható és egész évben alkalmazható.A kiváló minőségű PVC ponyva 720g / m² szakadásálló…
4 520 000 Ft
(3 559 055 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 22599 pont
Extra erős raktársátor, csarnoksátor statikai csomaggal föld alaphoz.
 Minden időjárási körülmény között használható és egész évben alkalmazható.A kiváló minőségű PVC ponyva 720g / m² szakadásálló belső szövettel rendelkezik.
Kiváló stabilitás és magas tartósság jellemzi. Első osztályú anyagok, mint például masszív, teljesen cinkelt vázszerkezet és magas minőségű PVC ponyva gondoskodnak róla, hogy a termékek, gépek és járművek mind a nyári, mind a téli időszakban védve legyenek az időjárási viszontagságoltól.
Legyen szó raktárterületről vagy műhelyről, ez a nagy és extra erős csarnoksátor sok helyet biztosít.
Tulajdonság 
Alapterület kb. 160,00 m²
Szélesség kb. 8,00 m
Hosszúság kb. 20,00 m
Ereszmagasság kb. 3,00 m
Gerincmagasság kb. 5,30 m
SzxM Kapu 1 kb. 4,00 x 3,40 m
SzxM Kapu 2 kb. 4,00 x 3,40 m
SzxM Személyi bejárat kb. 1,20 x 2,10 m
Teljes tömeg kb. 1437,08 kg
Tartó szerkezet jellemzői:
Kiváló minőségű, teljesen cinkelt és korróziómentes acélvázzal rendelkezik.
A magas oldalfalaknak köszönhetően ez a csarnok maximális térkapacitást kínál.
Teljesen horganyzott acélváz.
Acélcsövek átmérője: függőleges: kb. 62 mm vízszintes: kb. 42 mm
Csőfal vastagsága: függőleges: kb. 1,8 mm vízszintes: kb. 1,2 mm
Acél csatlakozók átmérő mérete: kb. 62 mm
Csőfal vastagsága: kb. 1,8 mm
Tetőszerkezet csövek átmérő mérete: kb. 60 mm, csőfal vastagsága: kb. 1,5 mm
Tető- és oldalerősítés:
Az időjárási hatások által okozott terhelést hatékonyan elvezetik a tetőn és az oldalfalakon elhelyezett további megerősítő acélelemek használata. Ez teszi ezt a konstrukciót különösen ellenállóvá.
Átlós merevítők a sarkokban az oldalkeret megerősítésére, sarokátlós merevítők az oldalváz megerősítéséhez.
Homlokfal erősítés:
A homlokfal nagy felület van kitéve a szélnek, ezért  a homlokfali merevítés nemcsak a stabilitást növeli, hanem lassítja az elölről támadó szelet is, és védi a ponyvát a károsodástól.
Talajhorgonyzás – bármilyen felületre biztonságosan rögzíthető! A sátor talajhoz való rögzítése földalaphoz  a szállítmány részét képezi.
Ponyva jellemzői:
PRIMEtex PVC ponyva extra erős, kiváló minőségű tűzálló PVC-ből készült, strapabíró az év minden szakában használható.
Magas minőségű öntött PVC-ből készült. Az ISO 13934-1 szerinti DIN EN alapján mért rendkívül magas szakítószilárdsággal, 2300 N vagy 230 kg értékkel rendelkezik.
A ponyva kiváló időjárás- és UV-állósággal rendelkezik, és rendkívül hosszú élettartamú. Maximális UV-védelemmel és tűzbiztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, így megbízható védelmet nyújt. Tető- és oldalponyva 100% vízálló.
A kényelmes és gyors használat érdekében mindkét oromfal oldalán egy-egy főkapu található, amit könnyű húzóberendezéssel felfelé lehet nyitni. Szellőzőablakok találhatók az oromfalak oldalain, amelyek biztosítják az optimális levegőcserét és a kiváló belső klímát.
Összeszerelés:
Az egyszerű összeszerelés előzetes szaktudás nélkül lehetséges az összeszerelési útmutató és a jelölt alkatrészek segítségével.
Alapozás nem szükséges.
A csarnoksátor felállításához emelőberendezést (targonca, homlokrakodó stb.) ajánlunk, a szereléshez  görgős állványt, ollós emelőt stb.
A sátorcsarnokat a méretétől függően egy vagy több dobozban szállítja a szállítmányozó.
Az doboz(ok) lerakásához targonca vagy elektromos emelőkocsi szükséges a megfelelő teherbírással.
 

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél vagy ÁTUTALÁSNÁL minden esetben DÍJTALAN a kiszállítás. Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk. Szállítás költsége: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap. A terméket szállítmányozó szállítja házhoz munkanapokon. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg. A számla magyar 27%-os ÁFÁval kerül kiállításra.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap Ezt az opciót bruttó 100.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 200.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-9 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek