XXL Professzionális raktársátor, csarnoksátor ponyvacsarnok 10x20 m kapu 4x4 m tűzálló extra erős PVC ponyva statikai csomaggal föld alaphoz (200 m²)

Akciós!
Az akció időtartama: 2024-05-22 - A készlet erejéig.
Ez a raktársátor rendkívül strapabíró és könnyen összeszerelhető, így hatékonyan védi a tárolt árukat bármilyen időjárási körülmények között. A kiváló minőségű PVC ponyva belső erősítéssel rendelkezik, ami hosszú élettartamot biztosít. A masszív, teljesen cinkelt…
5 690 000 Ft 5 240 000 Ft
(4 125 984 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 26199 pont
Ez a raktársátor rendkívül strapabíró és könnyen összeszerelhető, így hatékonyan védi a tárolt árukat bármilyen időjárási körülmények között. A kiváló minőségű PVC ponyva belső erősítéssel rendelkezik, ami hosszú élettartamot biztosít. A masszív, teljesen cinkelt vázszerkezet és a prémium PVC ponyva kombinációja garantálja a stabilitást és tartósságot, védelmet nyújtva a benne tárolt termékeknek, gépeknek és járműveknek.
Gyors és egyszerű felállítása miatt nincs szükség külön alapozásra. Mindkét oldalon található egy könnyen kezelhető nagykapu, így egyszerű a hozzáférés a tárolt területekhez vagy műhelyhez. A sátor nagy méretű és kivételesen erős, így ideális tárolásra vagy műhelyként való használatra. Mindkét végén felhúzható kapuk vannak, amelyek maximalizálják a használhatóságot. A kapuk felfelé nyithatók egy könnyű húzószerkezettel, és tépőzárral is zárhatók. Ezen kívül van egy személyi bejáró cipzárral a gyors hozzáférés érdekében, valamint szellőzőablakok az oromfalon az optimális légáramlás és belső klíma biztosítása érdekében.
Mérete:
Alapterület: kb. 200 m²
Szélesség: kb. 10 m
Hosszúság: kb. 20 m
Orommagasság: kb. 3 m
Gerincmagasság: kb. 5,9 m
Kapu 1 mérete: 4,00 x 4,00 m
Kapu 2 mérete: 4,00 x 4,00 m
Súly: 2060,86 kg
Tartó szerkezet jellemzői:
A váz erős és védett a rozsdától, köszönhetően a tűzihorganyzott acélcsöveknek, amelyek megfelelnek a DIN EN ISO 1461 szabványnak.
Átmérő: kb. 78 mm függőlegesen; kb. 48 mm vízszintesen.
Falvastagság: kb. 2 mm függőlegesen; kb. 1,5 mm vízszintesen.
Tetőszerkezet csövei: kb. 48 mm átmérő; kb. 1,5 mm falvastagság.
A csavaros szerkezet, amelyben minden függőleges oszlop dupla átmenő csavaros csatlakozással van ellátva, ütésálló és alacsony karbantartási igényű konstrukciót jelent.
Az oldalsó kiegészítő elemek javítják a sátor stabilitását széles szelek esetén. Az oldalsó keretet tovább erősítették, és a torziós merevséget növelték azáltal, hogy minden sarokban átlós merevítéseket helyeztek el a szerkezet megerősítésére.
A tetőmegerősítés tovább növeli a szerkezet stabilitását.
Az acélmerevítők összekapcsolják a szomszédos oldalgerendákat és megakadályozzák, hogy megnövekedett teherbírás esetén eltávolodjanak egymástól.
A nagy talpelemek stabil alapot biztosítanak a sátornak, így külön alap készítése nem szükséges. A talajrögzítést lábanként három földrögzítővel lehet megoldani, amelyek alkalmasak puha és kemény talajhoz egyaránt. Puha talaj esetén legalább 100 cm hosszú acélszögek használata javasolt. A szállítás tartalmazza a földrögzítőket, amelyek  M12-es betonhorgonyok és  M16-os talajszögek.
Ponyva jellemzői:
Az extra erős PrimeTex PVC ponyva kiváló minőségű és tűzálló ponyva amely bármilyen időjárási körülmény között biztonságosan használható. Szakítószilárdsága 2300 N (230 kg) DIN EN ISO 13934-1 szabvány szerint.
A PVC anyag vastagsága 720g/m², ami magas minőségű öntött PVC-ből készült. A ponyva EN-13501-1 szerinti tanúsítottan tűzbiztos, így biztonságosan használható közterületeken is.
A tetőponyva egy darabból készült és szilárdan összetartja a szerkezetet, ami növeli a stabilitást. Kiváló időjárás- és UV-állósággal rendelkezik, és rendkívül hosszú élettartamú. Mind a tető, mind az oldalponyva 100% vízálló.
A kényelmes és gyors használathoz mindkét oldalon főkapu található, amit könnyű húzóberendezéssel lehet nyitni. Szellőzőablakok gondoskodnak az optimális levegőcseréről és a kellemes klímáról.
Az extra hosszú talajszoknya hatékonyan védi a sátrat az esőtől és a széltől. Nem engedi, hogy a talajnedvesség bejusson a sátorba, és csökkenti a ponyva mozgását szeles időben. Körülbelül 30 cm-re terül el a padlótól és mind kívülről, mind belülről fűzőlyukakon keresztül van rögzítve.
A ponyvafeszítő rendszer optimális stabilitást és minimális sérülésveszélyt biztosít. A ponyvát vízszintesen és függőlegesen is kifeszítik, hogy maximális védelmet nyújtsanak. A vízszintes feszítés racsnis hevederekkel, a függőleges feszítés pedig feszítőkábeles rendszerrel történik.
Összeszerelés:
Könnyű összeszerelés a részletes összeszerelési útmutatónak és a felcímkézett alkatrészeknek köszönhetően
Alapozás nem szükséges.
A szerkezet felállításához emelőeszköz használatát javasoljuk (targonca, rakodógép stb.) - 3,5 m-es magasságtól
Összeszereléshez ajánlott: 1 guruló állvány, ollós emelő - 3,5 m-es magasságtól
A ládák lerakásához targonca vagy elektromos emelőkocsi szükséges a megfelelő teherbírással.


 

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél vagy ÁTUTALÁSNÁL minden esetben DÍJTALAN a kiszállítás. Előreutaláshoz DÍJBEKÉRŐT küldünk. Szállítás költsége: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. A terméket szállítmányozó szállítja házhoz munkanapokon. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg. A számla magyar 27%-os ÁFÁval kerül kiállításra.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap Ezt az opciót bruttó 100.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás MPL futárszolgálattal


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 200.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-9 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek