Professzionális raktársátor, tároló sátor 6x18m ponyva tűzálló PVC fehér oldalmagasság + 2,6 m erősített szerkezettel

Professzionális raktársátor, tároló sátor 6x18m egész évben használható, tökélestes megoldás áruk, gépek tárolására. A 2,6 m oldalmagasságú…
1 672 000 Ft
(1 316 535 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 8359 pont
Professzionális raktársátor, tároló sátor 6x18m egész évben használható, tökélestes megoldás áruk, gépek tárolására.
A 2,6 m oldalmagasságú tároló sátor kényelmes komfortmagasságot biztosít, kb. 30% -kal több helyet biztosít felfelé, a szokásos 2 m magassághoz képest. A PVC ponyva tűzálló, UV-álló és 100% -ban vízálló. A magas, 80 fokos napvédelem védi a tárolt árukat az UV sugárzás ellen.
Mérete:
6 x 18m
Oldalfal magasság: 2,60 m
Gerincmagasság: 3,7  m
Oldalrész mérete: 2 x 2,6  m
Bejárat 1 mérete. 4,5 x 2,6 m
Bejárat 2 mérete: 1,9 x 2,6 m
Súly: 615 kg
Tartó szerkezet jellemzői:
Minden acélcső kívül-belül teljesen horganyzott. 
Extra erős acélcső csatlakozók mérete:
kb. Átmérő: függőleges Ø 54 mm / vízszintes 42 mm
Extra erős, teljesen horganyzott acélcsövek mérete:
kb. Átmérő: függőleges Ø 50 mm / vízszintes 38 mm
A padlókeret rugalmasan felszerelhető az egyes elemekbe. A nem kívánt akadályok a bejárat területén elkerülhetők, ha egyszerűen kihagyják a megfelelő elemet anélkül, hogy veszélyeztetnék a stabilitást.
A padlókeret  csökkenti a nem kívánt ponyvamozgásokat.
Ponyva jellemzői:
A  PVC ponyva hasonló a teherautó ponyvához.
Ponyva szakítószilárdsága: tető- és oldalponyva kb. 1400 N vagy 140 kg a DIN EN ISO 13934-1 szabvány szerint.Az integrált rácsos szövet miatt a PVC ponyva rendkívül kemény és kopásálló. A PVC ponyvát magas időjárási és UV-állóképesség jellemzi, ezért rendkívül tartós. +50 - -20 ° C hőmérsékleti ellenállás és 80+ magas UV-védelem mellett a PVC ponyva rendkívül megbízható védelmet nyújt minden évszakban.
A teljes ponyva tűzbiztos, a legfrissebb EN-13501-1 szerinti EU szabvány szerint tanúsítvánnyal rendelkezik, ezért égésgátló, és ezért alkalmas a nyilvános helyiségekben történő felhasználásra.
 
 

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél vagy ÁTUTALÁSNÁL minden esetben DÍJTALAN a kiszállítás. Előreutaláshoz DÍJBEKÉRŐT küldünk. Szállítás költsége: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. A terméket szállítmányozó szállítja házhoz munkanapokon. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg. A számla magyar 27%-os ÁFÁval kerül kiállításra.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap Ezt az opciót bruttó 100.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás MPL futárszolgálattal


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 200.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-9 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek