XXL Professzionális raktársátor, csarnoksátor, tároló 8x16x3m kapu 4x3,4 m ponyva tűzálló PVC 2300 statikai csomaggal

Akciós!
Az akció időtartama: 2024-05-17 - A készlet erejéig.
Extra erős raktársátor, csarnoksátor statikai csomaggal föld alaphoz. Bármilyen időjárási körülmény között használható és egész évben alkalmazható.A kiváló minőségű PVC ponyva  szakadásálló…
4 006 000 Ft 3 490 000 Ft
(2 748 032 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 17450 pont
Extra erős raktársátor, csarnoksátor statikai csomaggal föld alaphoz.
Bármilyen időjárási körülmény között használható és egész évben alkalmazható.A kiváló minőségű PVC ponyva  szakadásálló belső szövettel rendelkezik.
Kiváló stabilitás és magas tartósság jellemzi. Első osztályú anyagok, mint például masszív, teljesen cinkelt vázszerkezet és magas minőségű PVC ponyva gondoskodnak róla, hogy a termékek, gépek és járművek védve legyenek téli és a nyári időszabkan az időjárási viszontagságoltól.
Legyen szó raktárterületről vagy műhelyről, ez a nagy és extra erős csarnoksátor sok helyet biztosít, így ideális megoldást kínál az áruk tárolására, feldolgozására vagy akár műhelymunkák elvégzésére is.
Mérete:
Területe: kb. 128 m2
Szélesség: kb. 8 méter
Hosszúság: kb. 16 méter
Oldalmagasság: kb. 3 méter
Gerincmagasság: kb. 5,30 méter
Kapu 1 mérte: kb. 4 méter x 3,40 méter(SZxM)
Kapu 2 mérete: kb. 4 méter x 3,40 méter (SZxM)
Személyi bejárat: kb. 1,20 méter x 2,10 méter (SZxM)
Teljes tömeg: kb. 1218 kg
Tartó szerkezet jellemzői:
A tűzihorganyzott acélcsöveknek köszönhetően a váz nagyon robusztus és védett a korrózió és a rozsda ellen.
A csövek a DIN EN ISO 1461 szabványnak megfelelően tűzihorganyzottak.
Átmérő: kb. 62 mm függőlegesen; kb. 42 mm vízszintesen.
Falvastagság: kb. 1,8 mm függőlegesen; kb. 1,2 mm vízszintesen.
Tetőszerkezet csövek mérete: kb. 42 mm átmérő; kb. 1,2 mm falvastagság.
Az oldalsó kiegészítő elemek növelik a sátor széllel szembeni stabilitását.
Az oldalsó keretet megerősítették, és a torziós merevséget növelik a következők beépítésével:Minden sarokban átlós merevítések erősítik a szerkezetet.
Az oromfali oldalak megerősítése növeli a ponyvacsarnok általános stabilitását a még jobb időjárás elleni védelem érdekében a  frontálisan támadó szelet lelassítja.
A tető további elemei növelik a szerkezet stabilitását, a merevítő tetőgerendák gerinccsatlakozóval megerősítik a tartó és összekötő elemeket, segítenek elkerülni a túlterhelést és jobb tehereloszlást biztosítanak.
Az acélcső merevítők, összekapcsolják a szomszédos oldalgerendákat és megakadályozzák, hogy megnövekedett teherbírás esetén eltávolodjanak egymástól.
A nagy talpelemek stabil talajt biztosítanak a sátornak puha és kemény felületen egyaránt. A sátorhoz nem feltétlenül szükséges alapot készíteni.
A talajrögzítés lábanként 3db földrögzítővel történik puha és kemény felülethez egyaránt.
A szállítás tartalmazza a földrögzítőket (M12-es betonhorgonyok vagy M16-os talajszögek)
Bejárat:
Mindkét oromfali oldal végén egy-egy felhúzható ajtó van, a maximális használati szabadság érdekében:
A kapu felfelé nyílik egy könnyű húzószerkezettel.
A kapu tépőzárral is zárható.
1 személyi bejáró, cipzárral:a gyors hozzáférés érdekében.
Ponyva jellemzői:
PrimeTex PVC 2300 ponyva extra erős, kiváló minőségű tűzálló PVC-ből készült, strapabíró az év minden szakában használható.
Ponyva szakítószilárdsága:  2300 N  230 kg   DIN EN ISO 13934-1 szerint.
Az egész ponyva az EN - 13501-1 (2016-tól) szerint tanúsítottan tűzbiztos, tehát lángálló - tökéletes közterületen való használatra!
A ponyva kiváló időjárás- és UV-állósággal rendelkezik, és rendkívül hosszú élettartamú. Maximális UV-védelemmel és tűzbiztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, így megbízható védelmet nyújt. Tető- és oldalponyva 100% vízálló.
Az egy darabból készült, egybefüggő tetőponyva szilárdan összetartja a szerkezetet, és hozzájárul a fokozott stabilitáshoz.
Ez teszi a tető- és oldalponyváinkat olyan különlegessé:Szilárdan van rögzítve és feszítve a szerkezethez ezért kevésbé érzékeny a szélre.
100 %-ban vízálló.
A kényelmes és gyors használat érdekében mindkét oromfal oldalán egy-egy főkapu található, amit könnyű húzóberendezéssel felfelé lehet nyitni. Szellőzőablakok találhatók az oromfalak oldalain, amelyek biztosítják az optimális levegőcserét és a kiváló belső klímát.
Az extra hosszú talajszoknya rossz időjárás esetén elengedhetetlen, mivel nem csak az esővizet vezeti el messzire sátortól, hanem hatékony védelmet nyújt a szél ellen is.
A ponyvafeszítő rendszer a stabilitás és a sérülésveszély csökkentése érdekében a ponyvát vízszintesen és függőlegesen kifeszítik a szerkezet fölé.
Vízszintes feszítés az egyes talpelemeken lévő racsnis hevederekkel történik függőleges feszítés feszítőkábeles rendszerrel.
Összeszerelés:
Az egyszerű összeszerelés az összeszerelési útmutató és a jelölt alkatrészek segítségével.
Alapozás nem szükséges.
A szerkezet felállításához emelőeszköz használatát javasoljuk (targonca, rakodógép stb.) - 3,5 m-es magasságtól.
Összeszereléshez ajánlott 1db  guruló állvány, ollós emelő - 3,5 m-es magasságtól.
Kiszállítása fémdobozokban történik szállítmányozóval.
A fémdobozok lerakásához targonca vagy elektromos emelőkocsi szükséges a megfelelő teherbírással.

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél vagy ÁTUTALÁSNÁL minden esetben DÍJTALAN a kiszállítás. Előreutaláshoz DÍJBEKÉRŐT küldünk. Szállítás költsége: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. A terméket szállítmányozó szállítja házhoz munkanapokon. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg. A számla magyar 27%-os ÁFÁval kerül kiállításra.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap Ezt az opciót bruttó 100.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás MPL futárszolgálattal


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 200.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-9 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek