1769 5-9 munkanap INGYENES

Kerti szerszám tároló, kerti szerszámosház 2,77 x 1,95 x 1,92 padlóval és tolóajtóval (5,40m2) világoszöld

Ez a kerti tárolóház bőséges helyet kínál a kertészeti eszközök és szerszámok tárolásához, így kertje mindig rendezett és átlátható marad. Magas minőségű anyag: Ez a kerti ház strapabíró fém- és műanyaganyagokból készült. Az erős alap cinkbevonatú acélból készült,…
226 000 Ft
(177 953 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 1130 pont
Ez a kerti tárolóház bőséges helyet kínál a kertészeti eszközök és szerszámok tárolásához, így kertje mindig rendezett és átlátható marad. Magas minőségű anyag: Ez a kerti ház strapabíró fém- és műanyaganyagokból készült. Az erős alap cinkbevonatú acélból készült, így rozsdaálló és időjárásálló. Tolóajtók: Két könnyen mozgatható tolóajtó megkönnyíti a belépést a tárolóház belsejébe, és nem nyílnak ki a szél hatására, mint a hagyományos ajtók. Jó szellőzés: Elöl és hátul 2 ablaknyitás gondoskodik elegendő fényről és kellemes szellőzésről. Teljes mérete: 277 Sz x 195 M x 192 M cm, Belső méretek: 267 Sz x 181 M x 192 M cm.
A szerszámtárolóház burkolata fém - rendkívül strapabíró, időjárásálló és vízhatlan
A felület időjárásálló festékréteggel van ellátva
A nagy belső tér elegendő helyet biztosít számos szerszám számára
2 könnyen mozgatható tolóajtó fehér kerettel
Elöl és hátul is 2 szellőzőablak található
A tetőszegély polipropilén kerettel rendelkezik, hogy elkerülje a sérüléseket
Tartalmaz egy cinkbevonatú acél talpazato
✔ Anyag: Acél, polipropilén
✔ Szín:zöld
✔ Teljes méretek: 277 H x 195 Sz x 192 M cm
✔ Belső méretek: 267 H x 181 Sz x 192 M cm
✔ Maximális terhelés (pl. hóval): 20 kg/m²

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél vagy ÁTUTALÁSNÁL minden esetben DÍJTALAN a kiszállítás. Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk. Szállítás költsége: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap. A terméket szállítmányozó szállítja házhoz munkanapokon. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg. A számla magyar 27%-os ÁFÁval kerül kiállításra.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap Ezt az opciót bruttó 100.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 200.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-9 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek