Csarnoksátor raktársátor, mezőgazdasági terménytároló sátor 9,15x12x4,5m ponyva extra erős PVC sötétzöld statikai csomaggal (109,80 m²)

Íves csarnoksátor, raktársátor PVC ponyvával és statikai csomaggal rendelkezik, mely robusztus, stabil és gazdaságos kialakítást biztosít. A lekerekített forma csökkenti az erők hatásait, és magas szintű védelmet nyújt az időjárási elemek ellen. Ideális megoldás áruk, állatállomány…
2 274 000 Ft
(1 790 551 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 11369 pont
Íves csarnoksátor, raktársátor PVC ponyvával és statikai csomaggal rendelkezik, mely robusztus, stabil és gazdaságos kialakítást biztosít. A lekerekített forma csökkenti az erők hatásait, és magas szintű védelmet nyújt az időjárási elemek ellen. Ideális megoldás áruk, állatállomány és gépek egész éves védelmére a naptól, széltől és csapadéktól. Fedett tároló és munkaterületet biztosít ipari áruk és anyagok biztonságos tárolására. Ideális választás nagy járművek, például teherautók, lakókocsik, mobilházak, furgonok, csónakok és jachtok számára, melyek védelmet igényelnek mezőgazdasági vagy erdészeti környezetben.
Mérete:
Szélesség: 9,15 m
Hossza: 12,00 m
Alapterület: 9,15 x 12m = 109,80 m²
Gerinc magassága: kb. 4,5 m
Oldalmagasság: kb. 3,5 m
Bejárati kapu mérete: 3,5 x 3,5 m
Személyi bejáró mérete: 1,5 x 2 m
Függőleges ívek távolsága: kb. 2,00 m
Súly: 1166 kg
Szerkezete:
Teljesen horganyzott, extra erős acélcső váz korrózióvédelemmel.
Mérte: Átmérő: kb 76 mm függőlegesen / kb 60 mm vízszintesen
Falvastagság: kb 2 mm függőlegesen / kb 1,5 mm vízszintesen
Mindkét oromvégen egy-egy főkapu található, melyet  húzószerkezet nyit felfelé.
Ponyva:
Kiváló minőségű extra erős  PRIMEtex PVC ponyva szakítószilárdsága 2300 N bzw. 2300 kg  DIN EN ISO 13934-1 szerint.
Ponyva anyagvastagsága: PVC 720g/m2
Tűzálló PVC anyag: DIN 4102 B1/B2  tűzvédelmi tanúsítvány szerint. Magas UV-állóság és kiváló UV-védelem. 100% vízálló. A tetőponyva egy darabból áll.  A tűzálló PVC  anyag megfelel a jelenlegi európai szabványnak: Tanúsítvány száma EN - 13501-1.
A statikai csomagot a föld, vagy beton alaphoz rögzítéshez a szállítmány tartalmazza!
Összeszerelés:
A csomag tartalmazza a részletes összeszerelési útmutató, amely tartalmazza az alkatrészek jelölését, lehetővé teszi az egyszerű és gyors összeszerelést előzetes tapasztalat nélkül.
Felállításához nincs szükség alapozásra.
Az építmény felállításához javasolunk egy emelőberendezést (targonca, homlokrakodó stb.), és a szereléshez állványrendszert, létra,  emelőkosarat stb.

 

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél vagy ÁTUTALÁSNÁL minden esetben DÍJTALAN a kiszállítás. Előreutaláshoz DÍJBEKÉRŐT küldünk. Szállítás költsége: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. A terméket szállítmányozó szállítja házhoz munkanapokon. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg. A számla magyar 27%-os ÁFÁval kerül kiállításra.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap Ezt az opciót bruttó 100.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás MPL futárszolgálattal


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 200.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-9 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések


2023-12-05

Ajánlani tudom, azt kaptam amit vártam!

Hasonló termékek