Csarnok, raktársátor mezőgazdasági íves hangársátor, terménytároló sátor tűzálló 9,15x20x4,5m PVC ponyva statikai csomaggal zöld színben (183 m2)

Újdonság!
Extra erős, stabil kivitelű csarnok raktársátor tűzálló PVC ponyvával és statikai csomaggal. A csarnoksátor jó alternatívája a masszív épületeknek, mivel stabil és megbízható.A lekerekített forma csökkenti az erőhatásokat, és maximális védelmet nyújt az időjárási viszontagságok…
3 480 000 Ft
(2 740 158 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 17400 pont
Extra erős, stabil kivitelű csarnok raktársátor tűzálló PVC ponyvával és statikai csomaggal. A csarnoksátor jó alternatívája a masszív épületeknek, mivel stabil és megbízható.A lekerekített forma csökkenti az erőhatásokat, és maximális védelmet nyújt az időjárási viszontagságok ellen. Így a termékek és gépek egész évben hatékonyan védettek a naptól, a széltől és a csapadéktól.
Felhasználási lehetőségek
- Fedett raktár- és munkaterület, időjárás érzékeny ipari áruk és anyagok biztonságos tárolása
-Védelmet nyújtó hely nagy járműveknek, mint például teherautók, lakókocsik, lakóautók, furgonok, hajók és jachtok számára
-Műhelyként  vagy építkezések vagy építési területek időjárás elleni védelme
-Szél- és időjárás elleni védettséget nyújtó értékesítési és kiállítási térként való hasznosítás
-Alkalmas rövid és hosszú távú felhasználási lehetőségekre
Méretek:
Szélesség: kb. 9,15 méter
Hosszúság: kb. 20,00 méter
Alapterület: 9,15 x 20 méter = 183,00 négyzetméter
Tetőmagasság: kb. 4,5 méter
Oldal magasság: kb. 3,5 méter
Kapubejárat magassága: kb. 3,5 méter
Kapu méretei: Szélesség kb. 3,5x3,5m
Személybejárati ajtó méretei: 1,50x2,00 méter
Függőleges ívek közötti távolság: kb. 2,00 méter
Súly: 1725kg
Szerkezete: 
Az íves szerkezetnek köszönhetően nagy stabilitás
Teljesen horganyzott, extra erős acél váz korrózióvédelemmel
Átmérő: függőlegesen kb. 76 mm / vízszintesen kb. 60 mm
Falvastagság: függőlegesen kb. 2 mm / vízszintesen kb. 1,5 mm
A csarnokot lábanként 3db beton, vagy 3db puha talajhoz való rögzítő horgonnyal , ill. kampókkal lehet a talajhoz rögzíteni.Mindkét felület padlórögzítése a szállítási terjedelem részét képezi.
Mindkét talaj típushoz a rögzítőelemeket a szállítás tartalmazza.
A szállítás betonhorgonyokat (M 12) és tömör, 1 m hosszú csapokat (M 16) is tartalmaz.  A lábakon lévő racsnis feszítőkkel a tető könnyen és pontosan feszíthető az acélszerkezetre.
Mindkét oromfali panelen van egy bejárati kapu, valamint egy személyi bejáró - így a mindennapi munkavégzés egyszerűen  végezhető!
Ponyva:
Kiváló minőségű, öntött PVC ponyva. Ponyva anyagvastagsága: PVC 720g/m²
Tűzálló PVC anyag: Tűzvédelmi tanúsítvány DIN 4102 B1/B2 szerint. 
Ponyva terhelhetősége 50 kg/m²-ig
Ponyva szakítószilárdság: kb. 2300 N vagy 230 kg a DIN EN ISO 13934-1 szabvány szerint.
Magas UV-ellenállás és kiváló UV-védelem. 100% vízálló. UV-védelem: 50+
A kerek forma és a sima PVC felület könnyűvé teszi a hó és a szennyeződések lecsúszását.
Összeszerelés:
A csomag tartalmazza a részletes összeszerelési útmutató, amely tartalmazza az alkatrészek jelölését, lehetővé teszi az egyszerű és gyors összeszerelést előzetes tapasztalat nélkül.
Nincs szükség alapozásra.
Az építmény felállításához javasolunk egy emelőberendezést (targonca, homlokrakodó stb.), és a szereléshez állványrendszert, emelőkosarat stb.

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél vagy ÁTUTALÁSNÁL minden esetben DÍJTALAN a kiszállítás. Előreutaláshoz DÍJBEKÉRŐT küldünk. Szállítás költsége: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. A terméket szállítmányozó szállítja házhoz munkanapokon. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg. A számla magyar 27%-os ÁFÁval kerül kiállításra.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap Ezt az opciót bruttó 100.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás MPL futárszolgálattal


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 200.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-9 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek