3367 Készlethiány 5-7 munkanap 12 hó

XXL Tyúkketrec, tyúkól fából 4db fészkelőládával

A csirkeól  oldalán  praktikus 4 fészkelőhelyes tojóláda van. A tyúkól sok helyet biztosít a csirkéknek, és lehetővé teszi a friss tojások kivételét. Elején…
169 900 Ft
(133 780 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 849 pont
Készlethiány!
A csirkeól  oldalán  praktikus 4 fészkelőhelyes tojóláda van. A tyúkól sok helyet biztosít a csirkéknek, és lehetővé teszi a friss tojások kivételét.
Elején zárható bejárat található a csirkék számára és egy rámpa, amelyen keresztül a csirkék szabadon ki-.és be járkálhatnak.
Tisztításához elég hátulról kihúzni a fiókot.
A szilárd, fából készült tetőszerkezet  vízálló burkolattal rendelkezik és  biztonságos védelmet nyújt a csirkéknek az eső, a jég és a hó ellen,.
Anyag: fa
Szín: természet / barna
Mérete: 160 x 115,5 x 100 (szélesség x magasság x mélység)
Könnyen tisztítható a kihúzható fióknak köszönhetően
Külső oldalról 2 fészkelőhely (összesen 4 tojóláda) található
Rámpát és ülőrudat tartalmaz.
Szellőztetőablakkal és tolóajtóval felszerelt.
Tetőszerkezet fából, vízálló burkolattal az eső elleni védelem érdekében
Alkalmas tyúkok, nyulak, tengerimalacok, kacsa vagy más kisállatok számára.
 

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél, ÁTUTALÁSNÁL minden esetben ingyenes a szállítás! Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk! Szállítás költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap Ezt az opciót bruttó 40.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-7 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések


2020-03-13

Még februárban vásároltam, azóta használjuk, mindenben jó.

Hasonló termékek