XXL Professzionális raktársátor, csarnoksátor, tároló 8x16x3m kapu 4x3,4 m tűzálló PRIMEtex PVC ponyva, statikai csomaggal föld alaphoz

Akciós!
Az akció időtartama: 2023-10-31 - A készlet erejéig.
Extra erős raktársátor, csarnoksátor statikai csomaggal föld alaphoz.  Minden időjárási körülmény között használható és egész évben alkalmazható.A kiváló minőségű PVC ponyva 720g / m² szakadásálló…
4 010 000 Ft 3 540 000 Ft
(2 787 402 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 17700 pont
Extra erős raktársátor, csarnoksátor statikai csomaggal föld alaphoz.
 Minden időjárási körülmény között használható és egész évben alkalmazható.A kiváló minőségű PVC ponyva 720g / m² szakadásálló belső szövettel rendelkezik.
Kiváló stabilitás és magas tartósság jellemzi. Első osztályú anyagok, mint például masszív, teljesen cinkelt vázszerkezet és magas minőségű PVC ponyva gondoskodnak róla, hogy a termékek, gépek és járművek mind a nyári, mind a téli időszakban védve legyenek az időjárási viszontagságoltól.
Legyen szó raktárterületről vagy műhelyről, ez a nagy és extra erős csarnoksátor sok helyet biztosít.
Mérete:
Szélesség: kb 8,00 m
Hossz: kb 16,00 m
Oldal magasság:  kb 3,00 m
Gerinc magasság: kb 5,30 m
Kapu szélessége: kb. 4,0 m
Kapu magasság: kb. 3,4 m
Személyi bejáró mérete: 1,2 x 2,1 m
Súly: 1296 kg
Tartó szerkezet jellemzői:
Kiváló minőségű, teljesen cinkelt és korróziómentes acélvázzal rendelkezik.
A magas oldalfalaknak köszönhetően ez a csarnok maximális térkapacitást kínál.
Teljesen horganyzott acélváz.
Acélcsövek átmérője: függőleges: kb. 62 mm vízszintes: kb. 42 mm
Csőfal vastagsága: függőleges: kb. 1,8 mm vízszintes: kb. 1,2 mm
Acél csatlakozók átmérő mérete: kb. 62 mm
Csőfal vastagsága: kb. 1,8 mm
Tetőszerkezet csövek átmérő mérete: kb. 60 mm, csőfal vastagsága: kb. 1,5 mm
Tető- és oldalerősítés:
Az időjárási hatások által okozott terhelést hatékonyan elvezetik a tetőn és az oldalfalakon elhelyezett további megerősítő acélelemek használata. Ez teszi ezt a konstrukciót különösen ellenállóvá.
Átlós merevítők a sarkokban az oldalkeret megerősítésére, sarokátlós merevítők az oldalváz megerősítéséhez.
Homlokfal erősítés:
A homlokfal nagy felület van kitéve a szélnek, ezért  a homlokfali merevítés nemcsak a stabilitást növeli, hanem lassítja az elölről támadó szelet is, és védi a ponyvát a károsodástól.
Talajhorgonyzás – bármilyen felületre biztonságosan rögzíthető! A sátor talajhoz való rögzítése földalaphoz  a szállítmány részét képezi.
Ponyva jellemzői:
PVC extra erős, kiváló minőségű tűzálló PVC-ből készült, strapabíró az év minden szakában használható.
Ponyva szakítószilárdsága:  2300 N  230 kg   DIN EN ISO 13934-1 szerint.
A ponyva kiváló időjárás- és UV-állósággal rendelkezik, és rendkívül hosszú élettartamú. Maximális UV-védelemmel és tűzbiztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, így megbízható védelmet nyújt. Tető- és oldalponyva 100% vízálló.
A kényelmes és gyors használat érdekében mindkét oromfal oldalán egy-egy főkapu található, amit könnyű húzóberendezéssel felfelé lehet nyitni. Szellőzőablakok találhatók az oromfalak oldalain, amelyek biztosítják az optimális levegőcserét és a kiváló belső klímát.
Összeszerelés:
Az egyszerű összeszerelés előzetes szaktudás nélkül lehetséges az összeszerelési útmutató és a jelölt alkatrészek segítségével.
Alapozás nem szükséges.
A csarnoksátor felállításához emelőberendezést (targonca, homlokrakodó stb.) ajánlunk, a szereléshez  görgős állványt, ollós emelőt stb.
Kiszállítása extrém terhelhető fémdobozokban történik acélkerettel, amelyek nedvesség és korrózió elleni védelmet nyújtanak.
A fémdoboz(ok) lerakásához targonca vagy elektromos emelőkocsi szükséges a megfelelő teherbírással.
 

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél vagy ÁTUTALÁSNÁL minden esetben DÍJTALAN a kiszállítás. Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk. Szállítás költsége: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap. A terméket szállítmányozó szállítja házhoz munkanapokon. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg. A számla magyar 27%-os ÁFÁval kerül kiállításra.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap Ezt az opciót bruttó 100.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 200.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-9 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek