XXL Professzionális raktársátor, csarnoksátor, tároló 10x20 m kapu 4x4 m tűzálló extra erős PRIMEtex PVC ponyva statikai csomaggal föld alaphoz

Akciós!
Az akció időtartama: 2023-12-08 - A készlet erejéig.
Extra erős raktársátor, csarnoksátor statikai csomaggal föld alaphoz. Minden időjárási körülmény között használható és egész évben alkalmazható.A kiváló minőségű PVC ponyva 720g / m² szakadásálló…
6 310 000 Ft 5 690 000 Ft
(4 480 315 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 28450 pont
Extra erős raktársátor, csarnoksátor statikai csomaggal föld alaphoz.
Minden időjárási körülmény között használható és egész évben alkalmazható.A kiváló minőségű PVC ponyva 720g / m² szakadásálló belső szövettel rendelkezik.
Kiváló stabilitás és magas tartósság jellemzi. Első osztályú anyagok, mint például masszív, teljesen cinkelt vázszerkezet és magas minőségű PVC ponyva gondoskodnak róla, hogy a termékek, gépek és járművek mind a nyári, mind a téli időszakban védve legyenek az időjárási viszontagságoltól.
Legyen szó raktárterületről vagy műhelyről, ez a nagy és extra erős csarnoksátor sok helyet biztosít.
Mérete:
Szélesség: kb 8,00 m
Hossz: kb 16,00 m
Oldal magasság:  kb 3,00 m
Gerinc magasság: kb 5,30 m
Kapu szélessége: kb. 4,0 m
Kapu magasság: kb. 3,4 m
Személyi bejáró mérete: 1,2 x 2,1 m
Súly: 2030 kg
Tartó szerkezet jellemzői:
Kiváló minőségű, teljesen cinkelt és korróziómentes acélvázzal rendelkezik.
A magas oldalfalaknak köszönhetően ez a csarnok maximális térkapacitást kínál.
Teljesen horganyzott acélváz.
Tartó lábak: átmérő Ø: függőlegesen 78mm, vízszintesen 48mm
Falvastagság: 2,0mm függőlegesen, 1,5 mm vízszintesen
Tető szerkezet: átmérő Ø: 60mm, 1,5m falvastagság
Tető- és oldalerősítés:
Az időjárási hatások által okozott terhelést hatékonyan elvezetik a tetőn és az oldalfalakon elhelyezett további megerősítő acélelemek használata. Ez teszi ezt a konstrukciót különösen ellenállóvá.
Átlós merevítők a sarkokban az oldalkeret megerősítésére, sarokátlós merevítők az oldalváz megerősítéséhez.
Homlokfal erősítés:
A homlokfal nagy felület van kitéve a szélnek, ezért  a homlokfali merevítés nemcsak a stabilitást növeli, hanem lassítja az elölről támadó szelet is, és védi a ponyvát a károsodástól.
Talajhorgonyzás – bármilyen felületre biztonságosan rögzíthető! A sátor talajhoz való rögzítése földalaphoz  a szállítmány részét képezi.
Ponyva jellemzői:
A PVC ponyva extra erős PrimeTex ponyva, amely kiváló minőségű tűzálló PVC-ből készült, strapabíró az év minden szakában használható.
Ponyva szakítószilárdsága:2300 N 230 kg  DIN EN ISO 13934-1 szabvány szerint.
Magas minőségű öntött PVC-ből készült. Az ISO 13934-1 szerinti DIN EN alapján mért rendkívül magas szakítószilárdsággal rendelkezik.
A ponyva kiváló időjárás- és UV-állósággal rendelkezik, és rendkívül hosszú élettartamú. Maximális UV-védelemmel és tűzbiztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, így megbízható védelmet nyújt. Tető- és oldalponyva 100% vízálló.
A kényelmes és gyors használat érdekében mindkét oromfal oldalán egy-egy főkapu található, amit könnyű húzóberendezéssel felfelé lehet nyitni. Szellőzőablakok találhatók az oromfalak oldalain, amelyek biztosítják az optimális levegőcserét és a kiváló belső klímát.
Összeszerelés:
Az egyszerű összeszerelés előzetes szaktudás nélkül lehetséges az összeszerelési útmutató és a jelölt alkatrészek segítségével.
Alapozás nem szükséges.
A csarnoksátor felállításához emelőberendezést (targonca, homlokrakodó stb.) ajánlunk, a szereléshez  görgős állványt, ollós emelőt stb.
A sátorcsarnokat a méretétől függően egy vagy több dobozban szállítja a szállítmányozó.
Az doboz(ok) lerakásához targonca vagy elektromos emelőkocsi szükséges a megfelelő teherbírással.
 
 

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél vagy ÁTUTALÁSNÁL minden esetben DÍJTALAN a kiszállítás. Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk. Szállítás költsége: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap. A terméket szállítmányozó szállítja házhoz munkanapokon. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg. A számla magyar 27%-os ÁFÁval kerül kiállításra.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap Ezt az opciót bruttó 100.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 200.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-9 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek