2696 5-7 munkanap

Univerzális munkapad, satupad munkaasztal fiókkal, szerszámtartó fallal 115 x 55 x 140 cm

Függetlenül attól, hogy hobbiról vagy szakmai műhelyről van szó, ezzel a munkapaddal mindig kéznél  vannak az eszközei. …
48 260 Ft
(38 000 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 241 pont

Függetlenül attól, hogy hobbiról vagy szakmai műhelyről van szó, ezzel a munkapaddal mindig kéznél  vannak az eszközei.

A kampóknak köszönhetően könnyedén felakaszthatja a szerszámokat, vagy kényelmesen elhelyezheti őket a fiókban vagy a polcon. A gumírozott lábaknak köszönhetően a munkapad biztonságosan és szilárdan áll.

Az asztal nemcsak nagy, stabil és porszórt acélvázzal ellátott munkafelületet kínál, hanem nagyon gyorsan és egyszerűen felállítható, és a nagy teherbírású MDF munkalap bármikor könnyen cserélhető. 

Teljes méret: 1150 x 550 x 1400 mm

Munkafelület mérete: 1160 x 556 x 9 mm

A fiók mérete: 1049 x 402 x 6 mm

Tetőméret: 1162 x 228 x 6 mm

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél, ÁTUTALÁSNÁL minden esetben ingyenes a szállítás! Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk! Szállítás költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. Rendezvénysátrak, raktársátrak szállítása 2 hét. A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap Rendezvénysátrak, raktársátrak szállítása 2 hét Ezt az opciót bruttó 50.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 100.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion
PayPal

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-7 munkanap alatt lehet, rendezvénysátorok, raktársátrak esetén a személyes átvétel 2 hét.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek