1260 5-7 munkanap

Tyúkketrec, tyúkól, csirkeól fából hatszögletű kivitelben

Könnyű tisztítási lehetőségű tyúkól, tyúkketrec, amely biztosítja a tyúkok részére a szabad mozgást. Oldalán tojóládával felszerelve, melynek könnyű felnyitásával zavartalanul ki lehet venni a tojásokat a ládából. A bejárat zárható, rámpával…
82 490 Ft
(64 953 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 206 pont
Könnyű tisztítási lehetőségű tyúkól, tyúkketrec, amely biztosítja a tyúkok részére a szabad mozgást.
Oldalán tojóládával felszerelve, melynek könnyű felnyitásával zavartalanul ki lehet venni a tojásokat a ládából.
A bejárat zárható, rámpával felszerelt. Nyári melegben a tyúkól oldala felnyitható.
Szellőzőablakokkal felszerelve, tetején vízálló burkolat.
A ketrec alkalmas egyéb kisebb testű állatot tartására is.
Anyaga: fa
Mérete:
Ház mérete:131 x 125 cm (szélesség x magasság)
Tojóláda mérete:49 x 34 cm
A tojóládák kívülről hozzáférhetőek. Súly: 24 kg

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél, ÁTUTALÁSNÁL minden esetben ingyenes a szállítás! Előreutaláshoz díjbekérőt küldünk! Szállítás költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap, rendezvénysátrak, raktársátrak kiszállítása 2 hét alatt történik. A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap Ezt az opciót bruttó 40.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap. A terméket a Magyar Posta Logisztika szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Utánvétes szállítás bruttó 40.000,-Ft vételárig válaszható! Szállítási költség 3960,-Ft-tól 4990,-Ft-ig.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-7 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések


2020-08-30

Azt kaptam, amit megrendeltem. Minden rendben vele.


2018-10-01

Pici. De könnyen szerelhető

Hasonló termékek