1832 5-7 munkanap INGYENES

Mobilgarázs, sátorgarázs takarmánytároló sátor 3,3x6,0m ponyva PVC talajrögzítéssel zöld

340 360 Ft
(268 000 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 1701 pont
Ez a strapabíró mobilgarázs, takarmánytároló sátor sokoldalúan használható állattartó helyként és tárolóként szénának, szalmának vagy gépeknek, autóknak.
Ideális mind szezonális, mind egész éves használatra.
A masszív, cinkbevonatú acélcsöveket csavarokkal rögzítik egymáshoz, és a termékhez beton- és talajankert is mellékelve van, valamint földbe csavart szegek, így bármilyen talajhoz megfelelően rögzíthető.
Az UV-álló (UV80) és teljesen vízálló magas minőségű PVC ponyva (550 g/m²) tartós védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben.
A masszív acélváz biztosítja a szükséges stabilitást és hosszú élettartamot, míg a következő tulajdonságokkal rendelkezik:
Mérete: 3,3 x 6,0 x 2,3 m (Szélesség x Hossz x Magasság)
Bejárati magasság: kb. 2,08 m
Szín: zöld
Ponyva anyaga: 550 g/m², UV80-as PVC ponyva, mely azonos vastagságú, mint a teherautó ponyva, szakítószilárdság: 800 N- 80 kg.
Cinkbevonatú acélcsőváz
Csőméretek: 50x1,1 mm / 32x1,1 mm

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél vagy ÁTUTALÁSNÁL minden esetben DÍJTALAN a kiszállítás. Előreutaláshoz DÍJBEKÉRŐT küldünk. Szállítás költsége: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. A terméket szállítmányozó szállítja házhoz munkanapokon. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg. A számla magyar 27%-os ÁFÁval kerül kiállításra.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap Ezt az opciót bruttó 100.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás MPL futárszolgálattal


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 200.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-9 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek