1806 5-7 munkanap INGYENES

Takarmánytároló, állattaró sátor sátorgarázs 3,3x6,0 m, PVC talajrögzítéssel

Ez a típusú takarmány tároló sátor különösen erős szerkezeti profiljáról ismert, amely akár hatszoros erősítéssel rendelkezik, így maximális stabilitást biztosít. Ezenkívül az összes tartóláb extra nagy talplemezekkel van rögzítve a talajon. A tető- és oldalsátor egy…
414 020 Ft
(326 000 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 2070 pont
Ez a típusú takarmány tároló sátor különösen erős szerkezeti profiljáról ismert, amely akár hatszoros erősítéssel rendelkezik, így maximális stabilitást biztosít. Ezenkívül az összes tartóláb extra nagy talplemezekkel van rögzítve a talajon. A tető- és oldalsátor egy darabból készül, így még nagyobb stabilitást nyújt. Egy beépített feszítőrendszer segítségével a sátrponyvát kifeszítik és meghúzzák. A ponyva későbbi újraállítása is könnyen megoldható. Beépített szellőzőnyílások hatékony légkeringést biztosítanak és megakadályozzák a nedvesség képződését.
Mérete:
Szélesség kb. 3,3m
Hossz kb. 6 m
Oldalmagasság kb. 2,7 m
Csúcsmagassága kb. 3,6 m
Kapu (szélesség x magasság) kb. 4,1 x 2,9 m
Súly: 140 kg
Szerkezete:
Szerkezete különösen stabil, és ellenáll a szélnek és az időjárás viszontagságainak. A teljesen cinkbevonatos acélvázat minőségi illesztőrendszerrel kötik össze, és speciális talajrögzítő rendszerrel rögzítik a talajban. Az időtálló illesztőrendszer könnyűvé teszi a felállítást és lebontást, így optimális mobilitást biztosít. Teljes flexibilitás érdekében, az igényeknek és alkalmazásnak megfelelően a hátsó részeket teljesen vagy részben is eltávolíthatja.
Extra erős csövek: 100% acél, teljesen cinkbevonva
Ovális csőprofil: kb. 45 x 32 mm, falvastagság kb. 1,2 mm
Rugalmas kialakításának köszönhetően a ligetfedőt bárhol felállíthatja és áthelyezheti
A hátsó részeket teljesen vagy részben is eltávolíthatja igényeinek megfelelően
Robusztus talajrögzítés erős szegekkel vagy betonankerekkel
Csévékkel a ponyvát könnyen és precízen feszítheti a acélváz felett
Stabil szerkezet, egyszerű összeszerelés minőségi és időtálló illesztőrendszerrel.
A talajrögzítők a szállítási terjedelem részét képezik
Ponyva:
A PVC ponyva kiváló időjárás- és UV-állósággal rendelkezik, így rendkívül hosszú élettartamú. Egy finom hálós belső szerkezetnek köszönhetően a ponyva magas szakítószilárdsággal rendelkezik, 800 N vagy 80 kg terhelésig, és rendkívül strapabíró. A maximális fényvédelmi faktorral, 50+-el a ponyva még erős napsugárzás esetén is biztonságos hellyé teszi a sátrat. A fényes és sima kinézet nemcsak szép, hanem könnyen tisztítható is. Tapintása hasonló egy teherautó ponyvájához. Viszonylag könnyű, így könnyen kezelhető és rugalmas. A varrások hőzállóak és teljesen vízállóvá teszik a PVC ponyvát. Az összes PVC ponyva tulajdonságot egy német intézet által a jelenleg érvényes DIN szabványok szerint tesztelték és megerősítették.
100% vízálló
UV-állóság maximális fényvédelmi faktorral, 50+
A hátsó részeket teljesen vagy részben eltávolíthatja igényeinek megfelelően
Az első hátsó falnál nagy bejárat van, erős cipzárral rendszerrel.
Összeszerelés:
Egyszerű összeszerelés előzetes ismeretek nélkül, könnyen érthető összeszerelési útmutató és jelöléssel ellátott alkatrészek segítségével.
Összeszerelés saját kezűleg lehetséges. Alapozás nem szükséges. Az összeszereléshez szokásos szerszámok szükségesek.


  •  
Rögzítés (választható): beton alaphoz, föld alaphoz

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél vagy ÁTUTALÁSNÁL minden esetben DÍJTALAN a kiszállítás. Előreutaláshoz DÍJBEKÉRŐT küldünk. Szállítás költsége: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. A terméket szállítmányozó szállítja házhoz munkanapokon. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg. A számla magyar 27%-os ÁFÁval kerül kiállításra.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap Ezt az opciót bruttó 100.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás MPL futárszolgálattal


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 200.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-9 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek