1810 5-7 munkanap INGYENES

Takarmánytároló, állattaró sátor sátorgarázs 3,3x6,0 m, ponyva tűzálló PVC talajrögzítéssel

Ez a típusú takarmány tároló sátor különösen erős szerkezeti profiljáról ismert, amely akár hatszoros erősítéssel rendelkezik, így maximális stabilitást biztosít. Ezenkívül az összes tartóláb extra nagy talplemezekkel van rögzítve a talajon. A tető- és oldalsátor egy…
509 270 Ft
(401 000 Ft + 27% ÁFA) / db
Hűségpont: 2546 pont
Ez a típusú takarmány tároló sátor különösen erős szerkezeti profiljáról ismert, amely akár hatszoros erősítéssel rendelkezik, így maximális stabilitást biztosít. Ezenkívül az összes tartóláb extra nagy talplemezekkel van rögzítve a talajon. A tető- és oldalsátor egy darabból készül, így még nagyobb stabilitást nyújt. Egy beépített feszítőrendszer segítségével a sátrponyvát kifeszítik és meghúzzák. A ponyva későbbi újraállítása is könnyen megoldható. Beépített szellőzőnyílások hatékony légkeringést biztosítanak és megakadályozzák a nedvesség képződését.
Mérete:
Szélesség kb. 3,3 m
Hossz kb. 6 m
Oldalmagasság kb. 2,7 m
Csúcsmagassága kb. 3,6 m
Bejárat szélessége: kb. 2,14 - 2,80 m
Bejárat magassága: kb. 2,0 m
Kapu mérete. 2,8 x 2,0 m
Szerkezete:
A teljesen cinkbevonatos acélváz megakadályozza a rozsda kialakulását és egész évben védelmet nyújt a tárolt anyagok számára. Az acélvázat minőségi illesztőrendszerrel kötik össze és egy speciális talajrögzítő rendszerrel rögzítik a talajban. Az időtálló illesztőrendszer könnyűvé teszi a felállítást és lebontást, így optimális mobilitást biztosít. Teljes flexibilitás érdekében, az igényeknek és alkalmazásnak megfelelően a hátsó részeket teljesen vagy részben is eltávolíthatja.
Függőleges váz: Extra erős, kerekített ovális acélprofil 100% acélbólOvális acélprofil: kb. 45 x 32 mm
Falvastagság kb. 1,2 mm
Vízszintes váz kerek profilból 100% acélból:Átmérő: kb. 25 mm
Falvastagság kb. 1,1 mm
Korrózióálló teljes cinkbevonat - megakadályozza a rozsda kialakulását
Erős saroklábak gyűrűkkel, amelyekre a ponyva feszítőcsattokat akaszthatnak a tetőponyva feszítéséhez
A ponyva feszítőrudakat feszítőszíjak tartják a földvázhoz, és szolgálnak a ponyva feszítéséhez és állításához - így a ponyva szorosan és biztonságosan illeszkedik a vázhoz
A rugalmas kialakításnak köszönhetően a ligetfedőt bárhol felállíthatja és áthelyezheti
Az igényeknek megfelelően a hátsó részeket teljesen vagy részben eltávolíthatja
Robusztus szegekkel vagy betonankerekkel biztosan rögzítve a talajon
Stabil szerkezet, egyszerű összeszerelés minőségi és időtálló illesztőrendszerrel.
Ponyva:A minőségi PRIME-ponyva megbízható védelmet nyújt minden időjárási viszontagság ellen. A PRIME-ponyva modern és különösen strapabíró, egész éves használatra tervezve. Magas minőségű öntött PVC-ből készül, amely teljesen körbeveszi az integrált és különösen finom hálós belső szerkezetet. Ez teszi a PRIME-ponyvát rendkívül strapabírónak, háromszor erősebbnek a szokásos PVC-ponyváknál - DIN EN ISO 527 tanúsítvánnyal. A PVC-ponyva kiváló időjárás- és UV-állósággal rendelkezik, így rendkívül hosszú élettartamú. A maximális UV-védelemmel és tűzbiztonsági tanúsítvánnyal a PRIME-ponyva megbízható védelmet nyújt. A fényes és sima kinézet könnyen tisztítható.
100% vízálló
Szakítószilárdság 25: 2300 N vagy 230 kg - DIN EN ISO 13934-1 szerint
Szakítószilárdság 3x erősebb, mint a szokásos PVC-kereskedelmi ponyvák
Tűzálló PVC anyag: Tűzbiztonsági tanúsítvány DIN 4102 B1/B2 szerint
Összeszerelés:
Egyszerű összeszerelés előzetes ismeretek nélkül, könnyen érthető összeszerelési útmutató és jelöléssel ellátott alkatrészek segítségével.
Összeszerelés saját kezűleg lehetséges. Alapozás nem szükséges. Az összeszereléshez szokásos szerszámok szükségesek.  •  
Rögzítés (választható): beton alaphoz, föld alaphoz

Szállítás

Barion

INGYENES szállítás előrefizetéssel


BANKKÁRTYÁS fizetésnél vagy ÁTUTALÁSNÁL minden esetben DÍJTALAN a kiszállítás. Előreutaláshoz DÍJBEKÉRŐT küldünk. Szállítás költsége: 0 Ft. Szállítási idő: 5-7 munkanap. A terméket szállítmányozó szállítja házhoz munkanapokon. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg. A számla magyar 27%-os ÁFÁval kerül kiállításra.

Szállítási díj: Ingyenes
PayPal

INGYENES szállítás paypal fizetéssel


Paypallal történő fizetés esetén a szállítás ingyenes ! Költség: 0 Ft. Szállítási idő: 5-9 munkanap Ezt az opciót bruttó 100.000,-Ft vételárig lehet választani! A terméket futárszolgálat szállítja házhoz munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között. Kiszállítás előtt telefonon értesíti a címzettet, vagy üzenetet hagy a helyszínen. Kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Szállítási díj: Ingyenes

Utánvétel házhozszállítás MPL futárszolgálattal


Utánvétellel történő rendelés esetén a szállítási költséget a vásárló fizeti. Szállítási költség a rendelés értékétől függ! Szállítási idő: 7-9 munkanap.Utánvétes szállítás bruttó 200.000,-Ft vételárig válaszható!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Személyes átvétel


Személyes átvétel esetén az átvevőhelyen (készpénz, bankkártya) fizetésre nincs lehetőség. Így ezt az opciót bankkártyás fizetéssel, vagy előreutalással lehet igénybe venni a megrendelés leadásakor. Személyesen átvenni a terméket a vételár beérkezését követő 5-9 munkanap alatt lehet.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek